Петък, 11 юни - Марс навлиза в ЛъвДнес Марс навлиза

...
Петък, 11 юни - Марс навлиза в ЛъвДнес Марс навлиза
Коментари Харесай

Петък, 11 юни - Марс навлиза в Лъв

Петък, 11 юни - Марс навлиза в Лъв

Днес Марс навлиза в Лъв. Това може да ви окаже такова въздействие, че да се родят доста и невероятни хрумвания, които ще съумеете да реализирате по допустимо най-хубавия метод. Ако обаче не сте уравновесени, това може да ви направи арогантни и прекомерно самоуверени. Така позитивната ви сила ще изчезне.

Най-много в петъчния ден ще върви на представителите на зодия Лъв, Овен, Стрелец, Близнаци и Везни. След тях по триумф ще се наредят Рак, Дева, Риби и Козирог.

Водолеят, Телецът и Скорпионът ще са минимум облагодетелствани от силата на Марс. Те ще би трябвало да стартират да водят по-здравословен метод на живот, с повече сън, с по-добър режим на хранене, с повече физическа интензивност и с по-дълги разходки.

А ето върху какво по-конкретно да извърнат внимание представителите на обособените зодии: Представителите на зодия Овен ще се стремят към огромни облаги и ще се надяват да имат непредвиден източник на доходи, само че това, за жалост, няма да се случи.

Телците ще печелят пари от голям брой източници и защото имат финансова непоклатимост и сигурност, няма да се тормозят да рискуват.

Близнаците ще изпитват известни съмнения на финансовия фронт – те ще желаят да усилят приходите си, само че няма да знаят по какъв начин да го създадат.

Раците е добре да създадат лист с нещата, които желаят незабавно да им се случат, с цел да могат след това умерено да помислят за по-дългосрочните си планове.

Лъвовете ще имат задоволително средства, с цел да покрият разноските си. Ще могат да усилят спестяванията си за незабавни случаи.

Представителите на зодия Дева , ще би трябвало да са в положителни връзки с приятелите си и бизнес сътрудниците, в случай че желаят този петък да реализират положителни финансови резултати. Но и тези хора, които са свързани с тях по работа, могат да им оказват помощ.

При Везните надали напъните им на финансовия фронт ще дадат плодове. Препоръчително е да разчитат за съвет на някое от доверените си лица, в случай че желаят да усилят финансите си и да се надяват, че ще имат шанс.

Скорпионите ще са недоволни от финансовото си положение, което ще им сътвори значително грижи през днешния ден. Ще почувстват, че не печелят задоволително, с цел да оправдаят големия капацитет, който имат.

За Стрелците е идеалното време за основаване на обществени или професионални контакти и разкриване на благоприятни условия за нови облаги. Денят е удобен да се свържат с организации, които могат да им слагат значими задания.

За Козирозите този петък е удобен да аплайват за банкови заеми, само че преди да го създадат, би трябвало да се уверят, че са наясно с потребностите си.

За Водолеите е уместно време да оценят по какъв начин употребяват материалните си придобивки. Да си отговорят на въпроса какъв брой от нещата, които неотдавна са купили, употребяват.

Представителите на Риби този петък няма да могат да се похвалят с огромни облаги, само че и няма да харчат ненужно. Във финансово отношение ще се радват на балансираност и няма да търпят загуби.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР