Пернишкият баровец Станислав Добрев, познат като Слави Транспорта, е скъсал

...
Пернишкият баровец Станислав Добрев, познат като Слави Транспорта, е скъсал
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Пернишкият гъзар №1 Слави Транспорта се освини жестоко, чукна 120 кила!

Пернишкият баровец Станислав Добрев, прочут като Слави Транспорта, е скъсал с тогавашната си визия на плейбой и вместо нея сега се радва на много постоянна мазнинна изолираност и големи бузи, видя HotArena.

Слави е натрупал непотребни килца до толкоз, че гони 120 и към този момент е почнал да се търкаля. Последиците върху тялото му са, несъмнено, от водене на вреден метод на живот. И фотографията го потвърждава – Транспорта се е отдал на нощни занимания с другари по нощните заведения и е огромен почитател на поркането!

Очевидно обича и да мята салфетки, само че от тази активност никой към момента не е измършавял.

Един от най-големите провали, които е претърпявал, е разпадът на брака му. Станислав се ожени през 2012 година за софиянката Цвети. Церемонията беше за знамение и приказ, а очевидци описват, че всичко е било проведено повече от приказно, само че и против солидна цена – от милион.

През 2016-а връзката им завърши. Причината за развода направи Транспорта за смях в средите – жена му не е издържала на изцепките му и е потърсила разтуха в обятията на различен – гангстера Радо Дългия.

Нещо повече – Добрев я хванал на шаблон с Радо, прочут като дясната ръка на подземния необут Таки.

След приключването на връзките им с Цвети, Слави Транспорта блъснал дъното, размотавайки се по чалготеки, безкрайни оргии и „ линии “. Сега е прибавил и щедро ядене и пийване към метода си на живот и резултатите по фигурата му са налице.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР