Perenio Ionic Shield предотвратява инфекциозни заболявания, причинени от известни коронавируси(снимка:

...
Perenio Ionic Shield предотвратява инфекциозни заболявания, причинени от известни коронавируси(снимка:
Коментари Харесай

Иновативно устройство предпазва от коронавируси


Perenio Ionic Shield предотвратява инфекциозни болести, породени от известни коронавируси
(снимка: Perinio)

Иновативен йонен дифузор, създаден от ASBISc Enterprises под марката Perinio, защищава хората от известни коронавируси, в това число SARS-CoV-2, обявиха от дистрибутора при показване на продукта на конференция в YouTube.

Компактното портативно устройство Perenio Ionic Shield излъчва характерен състав на йонния комплекс. Благодарение на това новаторско решение, хората получават отбрана против коронавируси вкъщи, офиса, в таксито или даже на публични места, настояват от разработчика. В бъдеще ASBIS възнамерява да разшири гамата устройства за отбрана от разнообразни заболявания.

е минал редица диагностични тествания и клинични оценки. Продуктът е регистриран като интензивно неинвазивно здравно произведение от клас I за приложимост в Европейски Съюз и Англия. Продажбите на устройството ще започват в Европейския съюз през юни 2021. Цената с капсула за отбрана от Covid е 299 евро.

Препоръчителното минимално разстояние сред устройството и индивида е 25 см
(снимка: Perinio)

Технологията, заложена в новаторското устройство, основава устойчиво йонно вещество, което генерира задоволително сила за издаване на сложни йонни групи във въздуха към нас. Йонният разтвор се състои от соли на магнезий (Mg), калий (K), цинк (Zn), платина (Pl) и злато (Au). Активната част на устройството са сменяемите капсули, които могат да се употребяват постоянно до 12 месеца. Срокът на валидност на неизползваната капсула е седем години от датата на произвеждане.

Perenio Ionic Shield е предопределен за попречване на инфекциозни болести, породени от известни коронавируси, в това число Sars-CoV-2, и техните варианти, подчертаха от ASBIS. Излъчените йонни комплекси имат задоволително кинетична сила, с цел да разрушат позитивно заредената външна мембрана на коронавирусите и тяхната негативно заредена РНК.

Със промяна на капсулата, Perenio Ionic Shield обезпечава отбрана от разнообразни патогени
(снимка: Perinio)

„ Отне ни 15 месеца да проектираме, разработим, тестваме, сертифицираме и подготвим Perenio Ionic Shield за произвеждане. Този новаторски артикул е създаден от интернационален екип от учени с дълготраен опит в проучването на въздействието на йони върху човешкото тяло, бактерии и вируси, изиграли основна роля в този развой ”, сподели Сергей Костевич, CEO и ръководител на борда на шефовете на ASBISc Enterprises.

Експерти по теоретична физика, химия, биомедицина и инженери от доста страни са работили един до друг, с цел да основат артикул, който може да окаже голямо позитивно влияние в отбраната на здравето на хората, добави мениджърът.

Perenio предлага устройството да се употребява в затворени пространства – вкъщи, в офиса и даже в кола или такси. Комбинацията от няколко устройства  Perenio Ionic Shield, ситуирани на период от 3 метра, също може да отбрани хората на публични места: търговски центрове, летища, гари, фитнес зали, кафенета, заведения за хранене, салони за хубост и в таксита или градския превоз.

Компактното устройство може да се побере в раница, чанта или куфар. Преносимо е, което доста уголемява обсега на отбраната, даже и по време на пътешестване.

Йонният дифузор може да се употребява на всички места, в това число в колата
(снимка: Perinio)

Най-ефективната централизация на йони е в диапазон от два метра в диаметър. Препоръчителното минимално разстояние сред устройството на Perenio и човешкото тяло би трябвало да бъде минимум 25 см. Благодарение на ниското равнище на излъчвания на озон, устройството е безвредно за денонощна приложимост, увериха от компанията.

„ Започнахме работата си, фокусирайки се върху най-важния патоген сега, т.е. ковид, включително и Sars-CoV-2. Самата технология обаче ни разрешава да я приспособяваме, с цел да защитим здравето си и от други патогени. Планираме да разработим отбрана против грип, астма и разнообразни типове алергени. Това значи, че закупувайки едно устройство в този момент, в бъдеще можем да получим спомагателна отбрана, сменяйки единствено капсулата ”, разясни Сергей Костевич.

Благодарение на вградената вътрешна батерия, Perenio Ionic Shield може да работи до 6 часа без връзка с електрозахранването. Устройството може да се зарежда посредством захранващия конектор Type-C или да работи, до момента в който е към момента обвързвано към зареждането. Не изисква спомагателна настройка или инсталиране на приложение.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР