СподелиРангел Бизюрев, който е обвинен за от Цалапица, заяви, че

...
СподелиРангел Бизюрев, който е обвинен за от Цалапица, заяви, че
Коментари Харесай

Рангел Бизюрев умъртвил Митко в Цалапица, защото бил обиден

Сподели
Рангел Бизюрев, който е упрекнат за от Цалапица, съобщи, че претекстовете да нанесе побой на момчето, е засегнатост.

Бизюрев даде показания пред арбитър, като уточни, че се е сбил с момчето, тъй като приказвал обидни и оскърбителни думи по негов адрес.

Показанията му бяха дадени по делото против близнаците Валентин и БориславДинкови, които са упрекнати в персонално укривателство и подкрепяне на Бизюрев.



Бизюрев и през днешния ден уточни, че е удрял Маринов в региона на тялото, не в главата. При настъпилата физическа кавга той блъснал 4 пъти Димитър в торса и веднъж в корема, при което той паднал и се блъснал в дърво.

Бизюрев твърди, че Митко е имал признаци на живот, когато го оставили. После обаче размислили и се върнали, когато открили, че момчето е мъртво.

Тогава се уплашил и паникьосал, а Борислав поел самодейността по изтриване на следите.

Натоварили тялото в багажника и Борислав позвънил на брат си да пристигна с кирка и лопати.

Валентин пристигнал с друга кола и донесъл инструментите. Рангел и Борислав намерили място край пътя, където изкопали дупка и заровили тялото.

След това замаскирали мястото със строителни боклуци и други отпадъци.

На другия ден отпътували за морето.

Преди началото на процеса близки, родственици и съграждани на убития юноша от Цалапица излязоха на следващ митинг пред постройката на прокуратурата, а по-късно и пред Съдебната палата.

Те упорстват да се промени обвиняването против близнаците от укривателство в съучастничество в убийството на Малинов.



Сред недоволните беше и майката на убития Димитър – Атанаска Бакалова.

Рангел Бизюрев е притеглен като обвинен от Окръжна прокуратура – Пловдив за това, че на 20 юли предходната година в с. Цалапица съзнателно е умъртвил Димитър Малинов, на 24 година, като убийството е осъществено с особена свирепост.

След убийството той избяга в чужбина. По-късно, в осъществяване на Европейска заповед за арест, изпратена от Окръжната прокуратура в Пловдив до правосъдните управляващи в Кралство Дания, той беше на българските управляващи.

В залата ще бъдат разпитани голям брой очевидци, измежду които младежи от селото, които са били наоколо до мястото, както и редица специалисти и психолози.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР