Пепа Прашката - една от най-емблематичните фолкпевици от зората на

...
Пепа Прашката - една от най-емблематичните фолкпевици от зората на
Коментари Харесай

Фолкзвездата Пепа извади пищен бюст и спря дъха на мъжете

Пепа Прашката - една от най-емблематичните фолкпевици от зората на попфолка, дойде в България преди броени дни, с цел да извиси глас в столично заведение.

Пепа, която изгря на фолксцената с осъществяването си на "Синя прашка ", потвърждава, че и на 47 като се изключи че още си я бива, е по-секси от всеки път. Макар напоследък изпълнителката да не е от най-активно просъстващите в общественото пространство, става известно, че почитателите ѝ напълно не са я не запомнили.



"В нощното заведение се появява група от мъже, които са ѝ големи фенове - те носят тениски с нейното име и фотография, като не стопират да скандират "Пепа, Пепа ". Яките мъжаги знаят текстовете на всички нейни песни, а Пепа е мощно разчувствана от държанието на феновете си ", написа "България през днешния ден ".

За Швейцария певицата отпътува преди време поради детето си. Желанието на майката е да запише щерка си в влиятелно учебно заведение и да ѝ даде най-хубавото за бъдещото ѝ развиване. Решението си взима бърдо и отглежда момичето изцяло сама.



"Когато записах "Синя прашка ", три пъти ме каниха да се фотографирам гола в "Плейбой ". Тогава отхвърлих, тъй като бях майка на бебе, а таман ми тръгваше кариерата, желаех да пробия с музика. Предлагаха ми от 3500 до 5000 лв., а в това време в Гърция даваха доста повече на девойките. Нас желаеха да ни употребяват за канарчета ", разяснява живота си Пепа, която е известна и с пиперливия се език, напомнят от изданието.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР