Пепа Николова, която виждала, че наближава края на живота й

...
Пепа Николова, която виждала, че наближава края на живота й
Коментари Харесай

Пепа Николова се страхувала за Алекс, последните й думи потвърждават най-големите й страхове

Пепа Николова, която виждала, че наближава края на живота й била обезпокоена за ориста на щерка си Алекс. Актрисата се страхувала по какъв начин ще се развие връзката на дъщеря й с Иван Ласкин.
Дни преди да почине огромната българска актриса провела конфиденциален диалог с сътрудника си Славчо Пеев.
С който били доста близки другари.
Актьорът споделя, че на смъртното си легло майката на Алекс му поръчала да я наглежда и да се грижи за нея. Тя му заръчала да следи по какъв начин Ласкин се отнася с детето й с думите: „ Внимавай, по какъв начин Иван се държи с Александра ”.

За Иван, който си отиде от света единствено на 48 години поради чернодробна непълнота и остави Алекс млада вдовица Славчо Пеев признава, че бил доста почтен и обективен човек и не понасял лъжата. Което от време на време му играело неприятна смешка.
Но в полза на истината от самото начало на Славчо Пеев не му се постанова да се намесва в връзките на младите. Не е имало случай когато Иван да се е държал неприятно с половинката си, твърди възрастния артист.
В тяхното семейство имало доста обич и честност.
А и Иван Ласкин извънредно доста обичал Алекс, добавя Пеев.

Загубата майка й е първия огромен удар в живота на Александра Сърчаджиева. Малко преди Пепа Николова да почине дъщеря й дала обещание да продължи напред и да живее по този начин, че да не я посрами, предават от електронното издание retro.bg.
На млади години Пепа е изумително красива и всички я оприличават на италианската кинозвезда Жулиета Масина. Мечтае обаче за кариерата на естрадна певица, одобряват я в Консерваторията, а след това не приключва и ВИТИЗ. Още до момента в който се снима в  „ Километрите “, италиански фешън ас я кани за негов модел в Милано. Тя обаче отхвърля и може би прави неточност, за която през годините ще заплати скъпо.
Един от първите й филми – „ Понеделник заран “, е инкриминиран от цензурата и близо четвърт век не излиза на екран.

Твърди се, че това било удар №1 от поредицата „ крошета “ против хлевоустата актриса, който се отразил извънредно отрицателно на кариерата й. Но с хъс, борбеност, доста гений и изключителна виталност тя съумява още веднъж да излезе на авансцената.
Инфо: kliuki.net

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР