Пентагонът публикува снимка на смятания за шпионски китайски балон. На

...
Пентагонът публикува снимка на смятания за шпионски китайски балон. На
Коментари Харесай

Пентагонът публикува пилотско селфи на китайския балон

Пентагонът разгласява фотография на считания за шпионски китайски балон. На нея се вижда балонът, до момента в който кръжи над континенталната част на Съединените щати на 3 февруари, заяви Министерството на защитата на Съединени американски щати в сряда. Снимката е направена от пилотската кабина на американски боен разследващ аероплан.

На напред във времето може да се забележи пилотският шлем, дружно със сянката на самолета върху балона, виждат се слънчеви кафези и друга технология, инсталирани изпод под тялото. Самолетът, от който е сниман балона е вид Lockhead U-2, лети на огромни надморски височини и може да побере единствено един човек - по тази причина и става дума за селфи.

 китайски балон - селфи на водач

Балонът е бил на височина към 18 километра, когато е оповестена позицията му над щата Монтана.

На 4 февруари, ден след снимането на фотографията, американските военни смъкнаха китайския балон над Атлантическия океан край крайбрежията на Южна Каролина. По-ранно деяние над континенталната част на Съединени американски щати беше отхвърлено, заради евентуалната заплаха от падащи парчета.

Свалянето на балона завърши в края на предходната седмица. В момента американските служби проучват останките от летящото тяло. „ По-голямата част от балона, в това число товара, е възобновена “, сподели представителят на Пентагона Сабрина Сингх в сряда. Тя не даде повече детайлности като се базира на следствието на ФБР.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР