Президентът Румен Радев призова да се изчака компетентните органи да

...
Президентът Румен Радев призова да се изчака компетентните органи да
Коментари Харесай

Румен Радев: Не виждам основание за промени в ръководството на НСО

Президентът Румен Радев прикани да се изчака способените органи да изяснят аргументите за случая с и изясни, че няма за какво да прави промени в службата.

При злополуката с автомобила на НСО, в която е пътувал съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, и беше тежко ранена още една жена.

" Инциденти е имало през всички години, откогато го има НСО, и то доста по-тежки. Така че аз не намирам съображение за момента, особено поради този случай да има промени, " разяснява президентът.

По думите му законът за придвижване по пътищата би трябвало да се съблюдава от всички, " тъй като е написан с кръв ", а политиците би трябвало да дават образец за спазването на законите.

" Аз в никакъв случай не съм казвал на моите водачи да карат по-бързо, те са експерти и те преценят. Трябва да се доверяваме на тези хора, те са високоподготвени експерти, " сподели още Радев.

Той разяснява и предстоящотовъв вторник, 21 май, като разгласи, че чака то да бъде употребявано за " предизборна естрада ".

Заседанието е по искане на " Продължаваме промяната-Демократична България ", а главната тематика, която ще се преглежда е актуализацията на пенсиите.

" Парламентът, видяхме, нито работи, нито реализира надзор. Видяхме го в тази ситуация с основателните искания на академичната общественост. Той нито има надзор върху изпълнителната власт, нито ще заседава, с цел да се актуализира бюджетът, тъй че да се удовлетворят техните законови претенции, " разгласи президентът.

Пред медиите в Бургас той насочи апели и към политиците в.

" Надявам се политиците в Северна Македония да са разбрали, че предизборната акция завърши и в случай че тяхното деструктивно говорене и държание прерасне в действително деяние, това значи да тласнат своята страна към изолираност и отдалечаване от Европейския съюз, " сподели той.

Радев не участва на клетвата на новия президент Гордана Силяновска-Давкова предходната седмица, само че сподели, че постоянно е канил президентите на страната в България.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР