Пенсионер – италианец на 85 години бе засечен от полицаи

...
Пенсионер – италианец на 85 години бе засечен от полицаи
Коментари Харесай

Дядо хукна по жрици след АстраЗенека

Пенсионер – италианец на 85 години бе засечен от служители на реда да се радва безметежно на две български проститутки край южния италиански град Еболи.

Похотливият дядка, който е гражданин на приказното градче Соренто в неаполитанския залив, бил „ пришпорил “ нашенските жрици в личния си кампер към 10 часа сутринта, написа Монитор.

Патрулиращите ченгета съзряли мощно клатещата се „ преносима къща “ и хванали беловласия мераклия „ на шаблон “, след което, го глобили над 500 евро. Но не за това, че прави рано заран на пакост това, за което мнозина младежи биха му завидели, а за това, че върви по проститутки в разгласен за „ оранжева зона “ регион. Нещо, което ограниченията за битка с коронавирусната зараза в Италия не разрешават строго...

Но в случай че се има вяра на излизащия в Неапол вестник „ Ил Матино “ и на локалните осведомителни уеб сайтове „ Салерно тудей “ и „ Позитано нюз “, най-интересното в тази ситуация е изказванието на дядото – секс спортист, че меракът му бил възкръснал с помощта на имунизацията против „ Ковид-19 “ на „ Астра Зенека “.

Според описа му пред служителите на реда, които го спипали с нашенските жрици, пенсионерът бил инжектиран с първата доза преди седмица и няколко дни по-късно бил почувствал, че му се върви ужасно по дами.

Веднага се сетил за практикуващите край Еболи две знойни български проститутки, които го били дарили с доста наслада предишното лято и потеглил на път. Като на въпроса на ченгетата, дали бил съумял да се оправи и с двете работещи край Еболи девойки, беловласият мераклия дал отговор бодро: „ Да и да знаете – заслугата е единствено на „ Астра Зенека “! Тази ваксина има страховит секс-ефект! “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР