Пен Баджли казва, че заснемането на сватбена сцена от „Клюкарката“ с бившия Блейк Лайвли не е било „неудобно за никого“

...
Хей, Upper East Siders. Gossip Girl“ тук. Penn Badgley беше
Коментари Харесай

Хей, Upper East Siders. „Gossip Girl“ тук.

Penn Badgley беше забелязан да обсъжда определена емблематична сватбена сцена, представена във финала на оригиналния сериал на CW „Gossip Girl“ по време на своя подкаст „Popcrushed“ в сряда и темата за неговата реална бивша приятелка Блейк Лайвли, разбира се, се появи.

Баджли изигра Дан Хъмфри в сериала и неговите колеги искаха да знаят дали сцената е неудобна за заснемане, тъй като двойката се беше разделила дотогава извън камерата.

„Със сигурност не мисля, че беше неудобно за никого“, каза Баджли за заснемането на тази сцена, добавяйки, „доколкото си спомням, съм почти сигурен, че сме били бивши през почти половината от целия цикъл на сериала.“

Сцената на сватбата беше представена във финалния епизод на сериала от 2012 г., в който Серена ван дер Уудсен от Лайвли се омъжи за Хъмфри – който беше нежно известен като „самотно момче“ в целия сериал и разкри, че е Клюкарката на финала.

„Винаги сме били много професионални“, каза Баджли в подкаста. „Трябваше да правим всякакви глупави неща“ – включително да имаме фалшив брак. „В спомените ми нямаше нито една странност, дори не беше нещо.“

Според Баджли връзката му в реалния живот с Лайвли се е развила в продължение на две години, докато са участвали в шоуто. Лайвли сега е омъжена за актьора Райън Рейнолдс, а Баджли е женен за певицата и актриса Домино Кирке.

„Gossip Girl“ дебютира за първи път през 2007 г. и продължи шест сезона до 2012 г. Беше базиран на едноименната поредица от книги на авторката Сесили фон Зигесар и проследяваше привилегированите животи на тийнейджъри в Горен Ийст Сайд на Манхатън.

„Всичко в това шоу беше свързано с взаимоотношения под някаква форма, така че чувствам, че всички ние сме били във всяка конфигурация, която можем да си представим“, каза Баджли в сряда, добавяйки, че „финалът в много отношения ми се стори малко, след като толкова дълго време, имах чувството, че е почти закъсняла мисъл.“

Е, самотно момче, все още е в мислите ни. ХО ХО.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР