Педриньо от ЦСКА 1948 получи със закъснение наградата си за

...
Педриньо от ЦСКА 1948 получи със закъснение наградата си за
Коментари Харесай

Първи отбор обяви официално цел да сложи точка на тиранията на Лудогорец! Не е ЦСКА

Педриньо от ЦСКА 1948 получи със забавяне премията си за Играч номер 1 на 34 кръг от предишното състезание. Той приказва пред медиите през днешния ден.
„ Целта пред нашия тим не беше да бърка работата ня никой. Ние гледаме нашата игра. Играем феърплей. За този сезон се уповавам се да се борим за първото място, а не да бъркаме сметките на другите. В съблекалнята има колектив, което е най-важно. Сега идват много нови футболисти и се надявам да се вдигне равнището и конкуренцията в тима. Това прави играчите по-добри, тъй като всеки идва да играе. Всеки се бори за мястото. Това ще ни вдигне равнището. Отборът ще е по-силен и ще се борим за купата.
Аз се пробвам да въвеждам всеки мач. Няма значение против кой тим играе. Да вкарам голове против Лудогорец, ЦСКА София и Левски е по-различно. Ще се опитам да вкарам и против Левски.
Успях да се приспособявам към България и футбола. От 5 месеца съм тук. Вече ме познават и другите тимове. Нормално е всеки тим да има хватки. В нашия тим има и други положителни футболисти. За малко време съм тук, с цел да стана водач в тима. Има много водачи. Аз съм тук, с цел да работя крепко и да оказвам помощ на клуба.
Нямам последна оценка за шампионата, тъй като съм тук от няколко месеца. Тук в България се играе по-агресивно, отколктото в Бразилия. С тима, който имаме сега, ще бъдем в бразилския шампионат в средата на таблицата.
Направихме сериозна подготовка, играхме със мощни тимове. Готови сме да победим всеки един съперник в България. Трябва да почитаме всички. Тук всеки може да бие всеки “, сподели Педриньо.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР