Пазарджик. Двама души са задържани за извършена кражба, а непълнолетен

...
Пазарджик. Двама души са задържани за извършена кражба, а непълнолетен
Коментари Харесай

Двама души са задържани за извършена кражба в Пазарджишко

Пазарджик. Двама души са арестувани за осъществена кражба, а малолетен е открит като причинител на опит за кражба, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи в Пазарджик.
Снощи в полицейското ръководство в Септември се получил сигнал от работещите база за изкупуване на вторични първични материали. От там уведомили, че апаши са направили кражба на използвани елементи от товарни коли. В резултат на извършеното следствие и със съдействието на служащите в базата била открита самоличността на причинителите. Оказало се, че това са 41-годишен мъж от септемврийското село Злокучене и негов 30-годишен съизвършител от пазарджишкото село Мало Конаре. Спрямо тях се води досъдебно произвеждане.
Преди няколко дни чиновници от полицейското ръководство във Велинград направили следствие по отношение на опит за кражба от частен парцел в курорта. Собственикът открил, че крадец е направил несполучлив опит да отмъкне елекрическо табло, железна вана, вал и няколко улука. Органите на реда открили създателят, който се оказал 15-годишен младеж от велинградския квартал «Анезица». С него работат криминалисти и контрольор «Детска педагогическа стая».
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР