Пазарджик, 16 декември - Голямото коледно пазаруване започна в Пазарджик,

...
Пазарджик, 16 декември - Голямото коледно пазаруване започна в Пазарджик,
Коментари Харесай

Първият търговски комплекс Holiday Park отвори врати в Пазарджик

Пазарджик, 16 декември - Голямото коледно извършване на покупки стартира в Пазарджик, откакто през днешния ден отвориха порти нови 9 магазина от първия стадий от построяването на търговски комплекс Holiday Park. Лентата прерязаха кметът на общината господин Тодор Попов и господин Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на „ Видеолукс холдинг ” – вложител в огромния план.

„ Постарахме се да създадем нещо по-различно от всички останали в областта на ритейла като осветяване, витрини, налична среда. В рамките на няколко месеца в целия паркинг ще има над 100 дървета и когато кажем парк, дано не си представяме единствено ритейл парк, а да си представим и нещо като красива среда, която е комфортна за хората да пазарят, “ сподели господин Белчев по време на откриването.
-->
Търговският комплекс се намира на ул. „ Димчо Дебелянов ” 10, сред хипермаркети “Технополис ” и “Практикер ”. Мястото е комфортно и отзивчиво и се обособява огромна комерсиална зона с богато многообразие от магазини за дома, фамилията и свободното време. Ритейл паркът ще включва общо 20 магазина от известни български и международни марки. След приключването на първия стадий от построяването му през днешния ден отвориха порти обичаните на мнозина магазини LC Waikiki, KIK, Sport Vision, New Yorker, House, Cropp, Sinsay, MatStar и Vidioptics. През пролетта на идната година ще бъде приключен цялостният план с откриването на останалите обекти - Pepco, TMarket, Hippoland, JYSK, Pause Jeans, Зоомагазин Д-р Стефанов, SOPharmacy, dm и заведение за хранене.

Строителството на Holiday Park е предоставено на компания „ Балканстрой КК “ ООД. Комплексът е с богато озеленяване, паркинг с над 400 места и ще се простира на близо 34 000 кв.м. След довеждане докрай на втория стадий от плана застроената повърхност с магазини, в това число тази на Технополис и Практикер, ще доближи 23 000 кв. м. и ще бъде най-големият търговски комплекс в района.

Освен комерсиалният парк в Пазарджик, сега се построяват Holiday Park в Стара Загора, Перник и Хасково. Предстои построяването на такива комплекси в София и Русе.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР