Пазарът на дамски чанти предлага все повече и все по-разнообразни

...
Пазарът на дамски чанти предлага все повече и все по-разнообразни
Коментари Харесай

Най-новите дамски чанти и как да ги носим

Пазарът на дамски чанти предлага от ден на ден и все по-разнообразни модели, правещи усещане със своя дизайн. Дизайнерите с опитност ги основават от разнообразни материали и комбинации от текстури, сполучливо добавяйки от ден на ден необикновени аксесоари, с цел да предложат дребни елементи на уникалност.

Всеизвестен факт е, че дамите обичат хубавите чанти и имат склонността да ги колекционират, което прави пазара все по-обширен. Поради това, в пролетните сбирки можете да откриете голям брой модели, подобаващи за другите аутфит комбинации, за моментите от деня и всичко останало. А с цел да разберете допустимо най-добре какво имаме поради, във Fashion Days можете да откриете най-модерните дизайни на чанти към сегашния миг. Винаги е отлична концепция да ги допълните с чифт подобаващи, съответстващи на стила ви. Разнообразието от стилове е безпределно, само че ще ви достави същинско наслаждение да ги откриете. Новата ви обичана чанта ви чака, подготвена да добави визията ви.

Ако би трябвало да избирате от безпределно многото модели, би било невероятно да се задоволите единствено с една. Но с цел да създадем решението ви допустимо най-лесно, създадохме селекция с някои от най-актуалните модели за пролетта.

Това е непоколебим модел, направен от естествена или еко кожа, очебиен с прави линии и остри ъгли, елементарни геометрични форми или асиметрични такива. Големите чанти с къси презрамки са подобаващи за офиса, а тези за рамо - междинни или дребни като размер, грабнете за вечерта на открито. Този модел можете да откриете с гама от наситени цветове, подчертаващи формата на чантата.

Жените просто обожават тези чанти, защото са извънредно практични и просторни. Имат доста джобове и отделения, като елементарно можете да ги прехвърлите през рамо и да изглеждате не по-малко готини в аутфита си за деня. Тези чанти можете да комбинирате както с рокли, по този начин и с панталон и тениска.

Тези чанти освен подхождат идеално на дневните ви тоалети, само че и бихте могли да ги носите в допълнение към елегантното облекло за вечерта. През този сезон моделите се оферират в текстурирана или фина кожа, оборудвани с преносими дръжки или дълга презрамка. В взаимозависимост от цвят, размер или материал на направа, можете ги комбинирате с тоалети за разнообразни събития. Вечер можете да изберете микро версията с ръкохватка вид синджир.

Макар по-скоро потребен аксесоар за спортно облекло, в сравнение с чанта, чантичките за кръста си върнаха мястото на почитан продукт в уличната мода. В онлайн магазина на Fashion Days ще откриете голям брой такива аксесоари, които бихте желали да носите освен при спортни тоалети, само че и при ежедневни такива. Чантичките за кръст са извънредно практични и потребни, с цел да складите дребни, само че значими движимости като ключове, пари и мобилен телефон. В взаимозависимост от модела и материала - кожа или изкуствена такава, можете да я комбинирате с ежедневна рокля, само че също по този начин и с чеп и дълга риза. Тези чантички са освен потребни, само че и много готини в днешно време.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР