Paysafe Group ще бъде домакин на първия глобален хакатон, който

...
Paysafe Group ще бъде домакин на първия глобален хакатон, който
Коментари Харесай

Paysafe Group организира първия глобален хакатон, който ще се състои в пет различни града

Paysafe Group ще бъде хазаин на първия световен хакатон, който ще се организира в пет основни местоположения: София (България), Виена (Австрия), Хайдерабад (Индия), Монреал и Калгари (Канада). Целта на предизвикването е да разпознава нови хрумвания, гении и нововъведения, които дават отговор на смелите софтуерни упоритости на компанията.
Глобалният хакатон е отворен за всички ИТ експерти, които имат пристрастеност към технологиите и програмирането и търсят опция да покажат изключителните си умения. Паралелно с опцията да завоюват огромен награден фонд, те ще могат да обсъдят вариантите за развиване на кариерата си в Paysafe – компания, отличена с многочислени награди за добър шеф и  с глобален  рейтинг от 4.2 в Glassdoor.

Всички заинтригувани участници би трябвало да се записват авансово на: www.paysafe.com/hackathon2018

Глобалният хакатон на Paysafe ще бъде разграничен на две елементи, които включват провокации, отдадени на Graph Theory и Dynamic Programming:
Онлайн предизвикателство от 8 до 20 октомври
Класиралите се на трите челни позиции ще получат парична премия в размер на надлежно 3,000 $ за първо място, 2,000 $ за второ място и 1,000 $ за трето място. Участниците, класирали се измежду първите 50 места във всяка от петте местоположения, ще получат директна покана за втората част от хакатона, която  ще се организира онлайн.
Събитие онлайн на 27 октомври
Втората част на хакатона ще се организира на място наоколо до офисите на Paysafe в петте местоположения. Участниците ще би трябвало да показват работата си пред жури, откакто всички са завършили с предизвикването. Всяка локация ще отличи обособен победител, който ще получи премия в размер на 5,000 $, а световният първенец ще бъде определен измежду петте местни спечелили и ще завоюва спомагателен награден фонд в размер на 20,000 $.

„В Paysafe насърчаваме предприемаческата просвета, посредством което желаеме да дадем опция на нашия екип да сътвори технологии, които могат да провокират гражданска война в метода, по който потребителите заплащат по целия свят. Ние сме се посветили на това да бъдем водачи в областта на нововъведенията и да създадем идната огромна крачка в областта на заплащанията.“, споделя Карим Ахмад, Глобален шеф „ Продукти и трансформации “ в Paysafe.
„Организирахме редица районни хакатони, които бяха извънредно сполучливи, по тази причина нямаме самообладание да изпълним хакатон на световно равнище. Това е чудесна опция да забележим какво могат да предложат локалните гении в по-голям мащаб.“
За повече информация по отношение на световния хакатон на Paysafe, в това число провокациите, разпоредбите, локациите и регистрацията, посетете www.paysafe.com/hackathon2018
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР