Пайовете и печивата с плънка от плодове, конфитюр, месо, шоколад

...
Пайовете и печивата с плънка от плодове, конфитюр, месо, шоколад
Коментари Харесай

Вижте най-вкусните пайове в целия свят

Пайовете и печивата с плънка от плодове, конфитюр, месо, шоколад или различен заряд са вкусно прелъщение, присъстващо в кулинарията на разнообразни страни. Съществуват от стотици години, само че все пак няма по какъв начин да ни омръзнат, тъй като постоянно носят божествена приятност на сетивата ни.

А на 23 януари, когато в Съединени американски щати означават деня на пая, вижте кои са тези от пайовете, които гастрономите дефинират като най-вкусни от целия свят.

Това са най-вкусните пайове в целия свят

Американски къс

Това е измежду най-известните сладкиши в целия свят, а в Съединени американски щати е на особена респект. Съставен е от тесто и ябълкова плънка. С неустоимия си усет се трансформира освен в желан десерт, само че и закуска.

Бананов крем къс

 Бананов къс

Банановият къс е извънредно известен в кухнята на Сан Франциско. Приготвя се от шоколад и банани. Всеки, който е имал шанса да го опита един път, сигурно ще помни изпитаното наслаждение през целия си живот.

Карамелен къс с бърбън

Произлиза от Филаделфия и се характеризира с леко горчивата си нотка, която доста подхожда на ценителите на изтънчената кухня. Благодарение на зашеметяващия си усет е съумял да завоюва редица кулинарни съревнования.

Английски къс с череши

 Английски къс с череши

За пръв път това прелъщение е направено от двама братя във френско заведение в столицата на Англия, оповестява foodpanda. Сега към този момент можете да откриете черешов къс в доста от заведенията за хранене със звезди Мишлен.

Френски шоколадов къс

Французите са майсторите на кроасанчетата, само че шоколадовите пайовете им също не са за изпускане. Ако още не сте ходили до Франция, похапването на достоверен френски шоколадов къс е добра аргументи да го извършите.

Лимонов къс с кокос

 Лимонов къс

Това печиво е известено в редица страни. При изработката му се употребяват парченца лимон, който би трябвало да останат три дни в захар. Напоследък е много настоящо той да бъде поднасян, посипан с кокосови стърготини.

Остана да разберете и по какъв начин да извършите съвършеното маслено тесто за къс. Всички знаем, че класическият свършек на този сладкиш ще е повърхностен, в случай че не му извършите решетка за къс от тесто.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР