Павел, който е най-малкият син на Росен Плевнелиев, претърпя нелеп

...
Павел, който е най-малкият син на Росен Плевнелиев, претърпя нелеп
Коментари Харесай

Преди Малко Телефонът На Плевнелиев Звънна, Щеше Да Изпусне Слушалката! Инцидент С Малкия Му Син, Спешно

Павел, който е най-малкият наследник на Росен Плевнелиев, претърпя безразсъден случай. Учителите в учебното заведение, в което учи детето на някогашния президент, изпаднали в потрес.

Павел си блъснал главата и обезпокоените учители се свързали с родителите му неотложно, с цел да го приберат по неотложност.

За случилото се показа самият възпитаник в обществените мрежи. Павел се оплаква, че поради случая, майка му не му позволява да играе на ай пада си, както и да скача. Ученикът споделя, че си блъснал главата в учебно заведение. Той прецизира, че в случая е взело участие и друго дете.

Павел написа, че след случилото се учителите незабавно се свързали с родителите му, с цел да го приберат вкъщи. Ученикът се жалва пред приятелите си в мрежата, че скучае у дома.

И откакто не може да играе на ай-пада, му се приискало да играе на домино. Но се сетил, че няма вкъщи. Наследникът на Росен Плевнелиев споделя фотоси на новата игра, която е измислил.

Споделеното от него опровергава изказванията, че някогашният държавен глава е в обтегнати връзки с майката на синовете си поради новата си връзка. Плевнелиев не е зарязал родителските си отговорности. Той непрекъснато бди над синовете си.

След трагичния случай с Филип, някогашният държавен глава трепери над синовете си.

Наследниците му знаят за новата му връзка и даже към този момент се познават персонално с Деси Банова. Момчетата реагирали остро на новината. Но за разлика от тях, дъщерята на синоптичката обожава Росен Плевнелиев.

След първата си среща с него, дребната Йоана останал впечатлена. Въпреки, че майка й постоянно отсъства от вкъщи поради екскурзиите, на които я води новият й обичан. През това време за Йоана се грижи нейният татко, написа „ Ретро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР