Паулина Порижкова за пореден път се изправя пред фотообектива, за

...
Паулина Порижкова за пореден път се изправя пред фотообектива, за
Коментари Харесай

Сребро в косите и бръчици под очите: Паулина Порижкова, която показа как трябва да изглежда една жена на 50+

Паулина Порижкова за следващ път се изправя пред фотообектива, с цел да потвърди, че на всяка възраст дамата може да наподобява неповторима. 

57-годишната хубавица се снима по долни дрехи за корицата на скандинавското издание на Vogue, с цел да покаже своите недостатъци от насъбраните години и да съобщи своята неповторима 50-годишна хубост. С бели коси и бръчици по лицето тя самоуверено се опълчва на стандартите и наложените усещания за хубост, съгласно които единствено младите дами могат да се похвалят с такава.
                             

„ Чувствам се като че ли съставлявам дами на 50 и няколко години, които наподобяват на тяхната възраст. И надълбоко усещам, че имаме потребност от повече проявление “, споделя тя пред стилната библия, за чийто февруарско-мартенски брой снима специфична фотосесия.

На фотосите за корицата на известното издание Порижкова театралничи по дантелен розов комбинезон с перлени копчета, под чиято фина материя прозират черни бикини с висока талия. Полуголата Паулина е седнала на винтидж столс флорални претекстове, подпряна на една ръка. Погледът ѝ излъчва самочувствие и горда женстевност. Снимките са дело на фотографа Арсений Джабиев. 
                             

 

Черни транспарантни ръкавици обгръщат ръцете ѝ, а под едната от които се вижда часовник. Косата ѝ е прибрана обратно, като единствено няколко кичура падат повърхностно над лицето ѝ.

Посланието ѝ от фотосесията е повече от ясно: " Не ме тормозят нито белите коси, нито която и да било бръчица по тялото ми. Защото това тяло е моето тяло и аз го обичам такова, каквото е. " Порижкова възприема възрастта просто за число, показвайки по какъв начин се остарява с финес. Тя се гордее с естественото си тяло, по което няма и диря от корекции.

„ Справяйки се със комплицираното прекарване на остаряването в стилната промишленост, превъзмогването на тъгата, която раздира червата, и навигирането в срещите на междинна възраст, Паулина открива, че – с придвижване на възрастта – тя е единствено по-интелигентна, по-търпелива, по-интроспективна. Това е Паулина в разцвета на силите си “, пишат от списанието за шведско-чешкия супермодел.

„ Скоро ще навърша 58 години и не мога да оценя повече тялото си “, изяснява русокоската, която не крие среброто в косите си. Освен по долни дрехи, е снимана в непосредствен проект с гримаса, изразяваща наслада от живота. Виждаме я и напълно облечена в алено – с чеп, мрежест потник и блейзър без ръкави от дебела материя. 

 
                             

 

„ Тя е икона. Тя е супермодел (бивш, в случай че питате нея, сегашен, в случай че питате нас) “, пишат още специалистите от стилната библия за звездата, и допълват, че Порижкова има още доста какво да разкрие пред аудиторията им.

Моделът акцентира пред изданието, че с цел да наподобява и да се усеща по най-хубавия метод, би трябвало първо себеуважение и доста пот на челото. „ Изисква се доста работа, изключително с изпъкналите бедра. Сега подвигам тежести… и съм на 16/8 фастинг от няколко години “, споделя тя. 
                             

 

„ Поддържането на форма лишава доста повече време и старания, само че ми разрешава да пребивавам изцяло в тази черупка, която ми беше дадена при раждането, нещо, което одобрявах за даденост през по-голямата част от живота си. Но към този момент не! “, признава Паулина.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР