Първото място на ГЕРБ би дало повече шансове да се

...
Първото място на ГЕРБ би дало повече шансове да се
Коментари Харесай

Дончев: Първото място на ГЕРБ - по-голям шанс за кабинет

Първото място на ГЕРБ би дало повече шансове да се образува кабинет. Историята го потвърждава. Ние можем да вършим взаимни отстъпки, да потискаме его.

Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев по Българска национална телевизия.

Според него през последните две години ние сме на ръба да загубим смисъла на политиката. „ Смисълът на политиката е да създава резултати в интерес на публичното развиване. През последните две години ние го изкривихме. Ако продължаваме по този начин, няма да го докараме до на никое място “, сподели той.

Дончев вижда три вероятни варианти за съставянето на кабинет, след изборите на 2 април.

„ Първата. Партията, която е събрала най-вече поддръжка с поддръжката на други, сформират кабинет. Втори вид, който отчасти се случвал, държавно управление на малцинството, което го обрича на по-къс небосвод. Третият вид, е кабинетът „ Габровски “, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ.

Според него в бъдещия парламент съдружните формати ще са невъзможни и сложни. „ Лесна коалиция няма “, акцентира Дончев.

Той удостовери, че за ГЕРБ правосъдната промяна е значима. По отношение на Закона Зарков, Дончев напомни думите на самия длъжностен министър отпреди две седмици, че по този закон има доста неща, които би трябвало да се изпипат.

Коментирайки дейностите на министър Шишков от последните дни, взимането на проби от пътищата, Дончев съобщи, че е доста значимо от кое място се взимат тези проби и изиска да се разкрият данните и от другите към този момент взети проби. „ Това са политически дейности, които имат за цел да ни навредят при започване на акцията “, заключи той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР