Първият ретрограден Меркурий за годината ни връхлита в петък, 14

...
Първият ретрограден Меркурий за годината ни връхлита в петък, 14
Коментари Харесай

Връхлита ни ретрограден Меркурий в съзвездие Водолей

Първият назадничав Меркурий за годината ни връхлита в петък, 14 януари, в 13,35 ч и ще откара по този начин чак до 4 февруари. Следващите прояви на ретроградния Меркурий са  от 1 май до 3 юни, от 9 септември до 2 октомври и от 29 декември до 18 януари следващата година.

Първият назадничав Меркурий, т.е. от този петък, е в съзвездие Водолей. През 2022 година Астролозите настояват, че това е предизвикателно и комплицирано време за тези, които мислят креативен, изобретателно и интуитивно, които желаят да покажат на света нещо изцяло ново. Моля, имайте поради, че тези хрумвания ще би трябвало да изчакат за момента. Ще надвиват мненията на консервативните съперници. Моментът на промени, необикновени тактики, нови способи, изобретателни презентации и ексцентрични планове към момента не е настъпил. Засега е по-реалистично да стартираме да актуализираме и модернизираме остарели хрумвания и концепции, настояват астролози от школата на Павел Глоба. Към края на интервала Меркурий минава в Козирог. Смята се, че Козирогът е страж на традициите и всичко, което работи добре. Съчетание, което е и друго, само че в основата си - идентично и има за цел да резервира това, което прави работа.

Сред най-засегнатите сфери са на връзките и финансите. Меркурий и настойник на всички типове връзки. Затова в ретроградната му фаза може да има не просто елементарен проблем с връзката по телефона, само че и недоумение какво другият приказва. Това основава проблеми и на паричния поток и много комплициране в региона, настояват астролози. Меркурий ръководи мозъка и връзката ни и постоянно, когато влезе в ретроградна фаза, ни дава опция да оценим мислите си, както и прочувственото си здраве. Меркурий също ръководи сделките, тъй че може да се окаже, че би трябвало да поправяме обещанията и уговорките, които сме поели.

В дните от 18 до 24 януари въздействието на ретроградния тригон сред Меркурий и Хирон ще се изрази в оптимизъм и положително въодушевление, тъй че всевъзможни компликации да наподобяват пресилени, настояват астролозите. Това ще има доста позитивен резултат върху хората, които са депресирани или усещат сериозността на обстановката. Ще им стане по-лесно да преодолеят обезсърчаването и най-после ще имат силата да изпълнят задачите си. Но оптимистите в живота могат да станат прекомерно несериозни, да се разсеят от бизнеса и да попаднат в неуместна обстановка. Най-големи компликации при водене на договаряния, обществено изявление, полагане на изпити и изявленията могат да зародят при Близнаци, Везни и Водолей, като представители на стихията на въздуха. За огнените Стрелец, Лъвове и Овени този интервал заплашва с неприятности, по-добре е да изчакат някак си този път и да не вземат участие в каузи, които изискват огромни опит и познания. Периодът е изпълнен с неточности в работата на екипа, демонстрация на непросветеност, което сигурно ще повлияе на мнението на близките за тяхното професионално равнище.

От 29 януари до 4 февруари назадничав Меркурий ще се свърже с планетата Плутон и този интервал ще помогне да се откри нужната информация. Времето е удобно за учене, проучване, ще има доста открития в разнообразни области на знанието. Този аспект също способства за прекосяването на медицински обзор. Това са подобаващи дати за посещаване при лекари, взимане на проучвания, ЕКГ, ултразвук, ЯМР и други типове диагностика, настояват движимостите в астрологията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР