Първият ратай във Фермата“ тази година - Яни Андреев, избра

...
Първият ратай във Фермата“ тази година - Яни Андреев, избра
Коментари Харесай

Истинско шоу! Зрелищен дуел и елиминации във "Фермата"

Първият аргатин във „ Фермата “ тази година - Яни Андреев, избра да се изправи на двубой против „ неприятното момче ” на Бургас Тома Талепов. През стартовата седмица в шоуто Владо Каролев избра Яни за аргатин, защото той е един от дребното участници с опит във фермерския живот, а по-късно го уточни и за първи дуелист. В епизода в четвъртък вечер Яни заяви, че избира за втори дуелист Тома с претекста, че двамата са равностойни съперници. В диалог на четири очи Яни му призна, че го е показал, тъй като в случай че стигнат до край, Тома ще го бие по зрителски избор. Първите тактики за оцеляване в шоуто към този момент са факт, както и първите любовни трепети. Като сантиментална двойка в трети сезон на „ Фермата “ все по-ясно се обрисуват гимнастичката Валерия и футболистът Алек. Техният флирт към този момент не е загадка за никого, а в четвъртък вечер тази обстановка разяснява и първият претендент за сърцето на хубавицата – Калоян.

Взаимните благосклонности на хип-хоп танцьора и гимнастичката по време на кастингите не съумяха да се развият в нещо по-сериозно и Калоян за първи път призна за любовното си отчаяние. Според него Валерия обръща внимание на Алек, с цел да бъде забавна на феновете и да си обезпечи по-дълъг престой в шоуто. Докато едни мислят за обич, а други се готвят за борба, всички дружно строят новия си дом и се учат да оцеляват в суровите условия на фермата. Участниците започнаха да вършат пречиствателна станция за питейна вода с натурален филтър от камъни и пясък, а Гечо и Диана строят мост до ратайския бряг, с цел да обезпечат на всички достъп до зеленчуковата градина.

В сезона, озаглавен „ Ново начало “, участниците би трябвало да изградят дома си от нулата, а в него, с изключение на покрив, липсват и всевъзможни други улеснения, даже мебели. По тази причина в четвъртък вечер при фермерите влезе известната фотографка и декоратор Велислава Каймаканова - Ножарова, която през този сезон ще ги учи по какъв начин да оползотворяват на пръв взор ненужни неща, като ги трансформират във движимости от първа нужда. Първата им взаимна задача е да създадат диван от палети и маса от щайги. „ Понякога най-ненужните движимости могат да заживеят втори живот и да ни бъдат от изгода “, изясни на фермерите Велислава.

Съветите на Вили ще влизат в приложимост и на феновете, защото тя детайлно разказва всяка стъпка от изработването на потребните движимости. Една от най-драматичните житейски истории в шоуто – тази на Дарина и нейната щерка, която се възприема като момче, шокира участници и фенове.

Самата Дарина призна пред Виолета и Валерия, че откогато се помни, щерка й се усеща момче, само че й го е признала в последната си година в гимназията.

„ Никога не съм я питала дали харесва момчета или девойки. Живяла е и с двата пола по квартири. Аз не мисля, че би трябвало да се интересувам кой с кого спи. Имаше хора, които ми споделиха, че е най-добре да се обърна към психиатър “, призна през сълзи Дарина.

Тази вечер във „ Фермата “ водещият Иван ще запознае двамата дуелисти – Яни и Тома, с борбите, които им предстоят, след което те ще се усамотят в къщичките на дуелистите, с цел да се приготвят за дуела. Във фермата ще влезе наставникът Бети, с цел да оцени по какъв начин са се справили участниците с първите си задания. От оценката й зависи какъв брой храна ще получат за идната седмица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР