Висшите футболни първенства и водещи фигури обединиха сили, за да

...
Висшите футболни първенства и водещи фигури обединиха сили, за да
Коментари Харесай

Висшата лига заплашва да „бойкотира“ Световното клубно първенство на ФИФА на фона на спора между Ман Сити и ПСЖ

Висшите футболни шампионати и водещи фигури сплотиха сили, с цел да отвърнат на удара на обновеното Световно клубно състезание на ФИФА, защото заплашват да го бойкотират на фона на опасения за сигурността на играчите.

Заплахата се оглавява от шефа на Висшата лига Ричард Мастърс, шефа на PFA Махета Моланго и висшия водач на LaLiga Хавиер Тебас. Цифрите на ФИФА преди този момент отхвърлиха страховете по отношение на благосъстоянието на играчите.

Тези, които са срещу, дадоха обещание да бъдат подложени на правни дейности, в случай че обновеният шампионат с 32 тима, който ще включва Манчестър Сити и Челси, не бъде пренасрочен. Байерн Мюнхен на Хари Кейн и Реал Мадрид на Джуд Белингам също ще вземат участие в четириседмичния шампионат, който се организира в Съединени американски щати и има награден фонд от над 600 милиона паунда.

Мастърс е отпред на Световното Асоциация на лигата, която съставлява всяка огромна футболна лига. Той ще организира полемики с Тебас и Моланго на конференцията за натоварване на играчите на F...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР