Първият плейоф за груповата фаза на Лигата на конференциите между

...
Първият плейоф за груповата фаза на Лигата на конференциите между
Коментари Харесай

Стана ясно коя телевизия ще излъчва Левски - Айнтрахт

Първият плейоф за груповата фаза на Лигата на конференциите сред Левски и Айнтрахт ще бъде предаван директно по Диема Спорт. Вчера от медията оповестиха, че са закупили правата. Все още обаче не е ясно дали тя ще се снабди и с тези за реванша, който е на 31 август.

Капитанът на Айнтрахт Франкфурт Себастиан Роде е с травма и ще отсъства от игра сред една и две седмици, заяви нощес Kicker. Бившият футболист на Байерн (Мюнхен) и Борусия (Дортмунд) получи контузия в левия крайник при успеха с 1:0 против Дармщад на старта на Бундеслигата в неделя.
 Левски ще предложи пост на Николай Михайлов
Левски ще предложи пост на Николай Михайлов

Въпреки че Ники не е титуляр, думата му се чува в съблекалнята

Той беше сменен наложително в самото начало на срещата. Със сигурност Роде пропуща първия мач с Левски в плейофите на Лигата на конференциите. По всяка възможност той няма да е подготвен и за срещата с Майнц три дни по-късно. Той може да изгори и за реванша.

В същото време конфликтът за груповата фаза на Лига Европа сред Лудогорец и Аякс, който е в четвъртък от 21:00 часа на " Хювефарма Арена " в Разград, ще бъде излъчен непосредствено по Диема Спорт 3. / " Тема спорт "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР