Първият опит на Apple за безжични слушалки скоро ще получи

...
Първият опит на Apple за безжични слушалки скоро ще получи
Коментари Харесай

AirPods 2 ще имат по-издръжлива батерия и ще са водоустойчиви

Първият опит на Apple за безжични слушалки скоро ще получи правоприемник и ползата към ъпдейтната версия на AirPods е огромен. Слуховете настояват, че можем да ги чакаме с по-добър Bluetooth чип и с по-издръжлива батерия, която ще понижи доста разхода на електричество при връзката с устройството.

Друга екстра, която AirPods 2 ще имат, е по-добър механизъм за уединяване на шума. Целта е качеството на звука да е оптимално положително за слушалки, които по този начин или другояче се слагат в ушите, а не върху тях. Новият механизъм би трябвало даже да бъде съпоставим с дейното шумово уединяване, което Beats Studio 3 оферират.

Джаджата ще бъде и водоустойчива за малко по-екстремните консуматори. Персоналният помощник Siri пък ще бъде в режим на непрекъсната подготвеност, с цел да улавя гласови команди.

В собствен разбор, капиталовата банка Barclays твърди, че усъвършенстваната версия на AirPods ще излезе едвам при започване на 2019 година Очаква се още до края на тази година от слушалките да бъдат продадени 30 милиона бройки.

Оригиналните AirPods дебютираха през декември 2016 г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР