Първите дни на октомври започват с добри любовни възможности за

...
Първите дни на октомври започват с добри любовни възможности за
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 2 – 8 октомври 2017

Първите дни на октомври стартират с положителни любовни благоприятни условия за множеството представители на зодиака. Благодарение на Марс и Венера, ще бъдем по-чувствени, ще привличаме елементарно вниманието към себе си. Какво ви чака съгласно зодията може да прочетете в любовния ни хороскоп.

Овен
През първата седмица на октомври ще има мощни трептения към родените под знака на зодия Овен. Пълнолунието във вашия знак в четвъртък ще ви помогне да извършите един или различен ход, когато става въпрос за посоката на вашия персонален живот.
Ще желаете да изясните някои неща с половинката си. С лекост може да отхвърлите нейните мисли и усеща, тъй като ще се фокусирате върху себе си и вашите потребности. Чувствате се мощни и постоянни.

Телец
Когато става въпрос за романтика, то несъмнено сте спечелили джакпота. Венера и Марс, които са галактически любовници, ще преминат през вашия пети дом на удоволствията. Ще се усещате секси, сластни, а в случай че скоро сте почнали нова връзка, то има възможност тя да премине на последващо физическо равнище.

Близнаци
Най-доброто, което може да извършите за вашия любовен живот, е да запазите обичания човек единствено за себе си. Точно по този начин, скрийте се от света, насладете се на мигове единствено за двама ви, в които да се наслаждавате на удоволствията. Планирайте повече сантиментални моменти и им се отдайте. Това ще донесе повече неспокойствие във връзката ви.

Рак
Събитията за обвързаните Раци ще „ минават “ през сърцето. С обичания човек ще имате опцията да разговаряте и да укрепите вашите взаимоотношения. Добавянето на дълбочина и фамилиарност ще бъде по-лесно. Също по този начин ще изясните остарели различия, поради които сте останали засегнати един от различен.

Лъв
Ще се радвате на комплиментите на колегата си, а Лъвовете несъмнено имат потребност по-често да чуват какъв брой невероятни са. Той или тя ще ви поддържа в проектите ви свързани с работата и ще ви остане време за романтика. Лъвове, тази седмица ще има доста моменти, в които ще се чувствате щастливи и обичани.

Дева
Девите несъмнено стартират новия месец с повече прелест. Венера и Марс ще бъдат в знака на Дева, правейки представителите на зодията неустоими. Тъй като двамата галактически любовници ще „ прегърнат “ Плутон, който в този момент е в бранша на удоволствията, в любовния живот на Девите ще бъде в действителност горещо.

В четвъртък пълнолунието ще донесе доста страсти на вас и половинката ви. Комуникацията посред ви ще бъде чувствена. Искате да се придвижите напред с рационално решение за вашите връзки, само че той или тя не мисли по същия метод. Половинката ви желае да направи това, което съгласно нея е вярно. Можете ли да извършите взаимни отстъпки с това? Ако не, може да има спор посред ви.

Скорпион
Най-добрият метод да получите това, което желаете от любовта тази седмица, е да си го кажете. Ако сте необвързани, споделете с вашите близки и другари дали сте подготвени за нова обич. Възможно е някой от тях да ви запознае с нова и забавна персона. Промените за Скорпионите занапред предстоят. Ако сте обвързани, любовната седмица за вас ще бъде относително спокойна.

Стрелец
Ако неотдавна сте почнали да се срещате с някого, допустимо е да осъзнаете, че сте се влюбили. Борбата е непотребна, тъй като любовните искри ще бъдат толкоз мощни, че ще се предадете пред тях. Дори и другар да ви предизвести да внимавате, вие няма да сте в положение да приемате препоръки от никого. Сърцето ще ви води, а не разсъдъкът.

Козирог
Обвързаните представители на зодията ще желаят да разширят хоризонтите на връзката си. Пътуване, което да подхрани мозъка, тялото и душата на двама ви, може да послужи като афродизиак. Ще продължите да казвате „ Да “ на всяка опция, която животът ви предлага. Необвързаните Козирози дано бъдат нащрек, тъй като нова персона може да влезе в живота им. Той или тя може да е от друг генезис.

Водолей
Водолеи, с обичания човек ще имате опцията да разкриете освен телата, само че и душите си, по метод, по който не сте го правили до момента. Ако сте претърпели сложен миг, може да постигнете повече естетика във взаимоотношенията.

Някои от вас ще получат позитивни финансови вести. Като цяло седмицата ще е хармонична за вас.

Риби
Вие сте в забележително състояние, когато става въпрос за вашия любовен живот. Венера и Марс ще окажат позитивно въздействие върху вашия партньорски бранш. Ще се свържат прелестно с Плутон, планетата на дълбочината и трансформацията. Романтика, секси трептения... Ще се чувствате подкрепяни от обичания човек. Вяра и обич, това ще усещате в първите дни на октомври. /az-jenata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР