Първите динамични тестове на новия Golf ще бъдат проведени след

...
Първите динамични тестове на новия Golf ще бъдат проведени след
Коментари Харесай

Продажбите започнаха: Колко струва VW Golf 8

Първите динамични проби на новия Golf ще бъдат извършени след 10 дни в Португалия. Както към този момент ви информирахме, екип на mobile.bg ще е на мястото на събитието, откъдето ще ви разкажем за първите си усещания от новия законодател в така наречен " голфов клас ".

Междувременно обаче, продажбите към този момент стартираха в Германия. По-конкретно, там към този момент може да се поръча новия Golf, само че той ще бъде доставен през идната година. Към момента за поръчка са налични два разновидността от междинното равнище на съоръжение Life с четири мотора. Това са бензиновите 1.5 TSI с мощ 130 или 150 к.с., както и турбодизелът 2.0 TDI с мощ 115 и 150 к.с, последният комплектован с DSG трансмисия.

Цените в Германия за най-евтината от гореизброените модификации стартират от 27 510 евро. Останалите версии ще се появят в прайс листите на марката през 2020 година, като най-базовият вид ще е към 20 000 евро. У нас, по традиция се чакат по-ниски цени от немските, само че и те ще станат ясни по-късно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР