Първи сняг на много места в страната и поредица катастрофи.

...
Първи сняг на много места в страната и поредица катастрофи.
Коментари Харесай

Първи сняг и много катастрофи, има загинали

Първи сняг на доста места в страната и поредност произшествия. В Монтанско при удар в крайпътни дървета пострадаха момчета на 18 и 19 години, а край врачанското село Ребърково при конфликт с камион почина 33-годишен мъж от Ботевград.

Настилката на „ Петрохан “ се чисти още от първия снеговалеж нощес, само че температурите са минусови, а духа и мощен вятър, тъй че не са изключени заледявания и снегонавявания. Снегът там продължава да вали, снежната завивка е към 5 см., само че има гъста мъгла. 
-->
Регионалният министър увери, че договорите с фирмите за зимно почистване са подписани, а парите - обезпечени. Общата сума за зимното поддържане на пътищата ще зависи от атмосферните условия, т.е. колкото по-тежка е зимата, толкоз по-скъпо ще коства зимното разчистване. И още от думите му. 

" Единствено Троян-Кърнаре, проходът, краткотрайно е било спряно придвижването единствено за товарни коли поради навявания, само че като цяло към този миг няма никакъв проблем. Но разумно е при този дребен сняг да не чакаме да има някакъв проблем. Иначе договорите са подписани, проблеми няма в тази тенденция “, съобщи пред bTV арх. Иван Шишков, длъжностен районен министър. 

Зимата следва, изненадите по пътищата – също, тъй че на път, тръгвайте, изключително през „ Петрохан “, единствено, в случай че сте уверени в автомобила си и себе си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР