Първенството в efbet Лига се подновява днес след паузата за

...
Първенството в efbet Лига се подновява днес след паузата за
Коментари Харесай

Първенството се подновява с Царско село - Локо

Първенството в efbet Лига се възобновява през днешния ден след паузата за националните тимове с дуела сред новака Царско село и носителя на Купата на България Локомотив Пловдив. Двубоят е от 17,30 часа на стадион " Славия " в Овча купел, а билетите за гостуващите почитатели са по 20 лева
Треньорът на домакините Никола Спасов няма проблеми с контузени играчи, като само Ната ще пропусне дуела заради наказване. Дебют за " царете " може да направи нападателят Венцислав Христов, който подписа по-рано през седмицата. За последно той беше част от Арда във Втора лига. Колегата му Бруно Акрапович също няма проблеми с контузени играчи, а в отбора няма и нито един осъден. Под въпрос е присъединяване на Стивън Езе, като повода е отводът му да възобнови контракта си, който изтича в края на сезона. Босът Христо Крушарски е решил да го извади от състава, само че е бил посъветван от спортния шеф Георги Иванов - Гонзо да не задрасква с лека ръка футболист с настоящ контракт. Дали предприемачът се е вслушал ще разберем по-късно през днешния ден.

Вероятни сформира:

Царско село: М. Димитров, Й. Минев, Кавдански, Карбониери, В. Минев, Георгиев, Юсеин, Карачанаков, Кродейро, Антуи, Минчев.

Локомотив Пд: Луков, Томашевич, Езе, Петрович, Витанов, Умарбаев, Цветанов, Д. Илиев, Карагарен, Ожболт, Аралица.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР