Първата пицария, в която работят само и единствено роботи, вече

...
Първата пицария, в която работят само и единствено роботи, вече
Коментари Харесай

Първата роботизирана пицария отвори врати

Първата пицария, в която работят единствено и само роботи, към този момент е реалност. Тя се намира в Калифорния и дава една много висока поръчка както за обслужване, по този начин и за качество. Нейното име е Zume.

В неповторимата по рода си пицария няма обичайни готвачи. Фирмените ястия се подготвят единствено и само от роботи. Интересното е, че те се оправят повече от чудесно с поставените задания.

Иновацията е неповторима за целия свят. Тя бързо набира известност. Клиентите, които желаят на място да видят по какъв начин робот ще им подготви пица, се множат с часове. Като нищо в най-скоро време клиентите ще би трябвало да си запишат час, с цел да посетят кухнята на пицарията с личен състав от роботи.

Пицария Zume е доказателството по какъв начин софтуерните новости могат да бъдат вкарани в приложимост в всекидневието ни. В най-близко бъдеще роботите ще извършват голям брой задания вместо нас, в това число и приготвянето на храната.

Целият развой в пицарията е автоматизиран - от замесването на тестото, до гарнирането и печенето. Дори пакетирането се прави от робот. В момента единствената задача, която се извършва от човек, е доставката. В най-скоро време обаче следва и това да се промени.

За момента целият индустриален развой протича под зоркото око на хора, които, в случай че се наложи, са подготвени да се притекат на помощ на машините. За момента обаче до сходно нещо не се е стигало.

 Първата роботизирана пицария отвори порти Снимка: Admin

Собственичка на пицарията с роботите в Калифорния, се споделя Джули Колинз. Тя споделя, че спестените пари от заплати ѝ дават опция да обезпечава на своите клиенти едни от допустимо най-висококачествените артикули сега на пазара.

Липсата на човешки фактор предотвратява и риска от трудови злополуки. В пицариите максимален е рискът от изгаряне на мощно загретите печки. За благополучие, роботите няма по какъв начин да пострадат от изгаряне, най-малко не толкоз, колкото един човек.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР