Първата младежка промасонска организация у нас вече е факт. Тя

...
Първата младежка промасонска организация у нас вече е факт. Тя
Коментари Харесай

Теодора Енчева с ексклузивен разказ за първата промасонска организация у нас в „bTV Репортерите“

Първата младежка промасонска организация у нас към този момент е реалност. Тя носи името „ Дьо Моле “ и журналистът на bTV Теодора Енчева е единственият сътрудник, който е получил достъп до церемонията. Какво снима тя ще забележим довечера в „ bTV Репортерите “ във кино лентата " На крачка от кръга ".

„ Наистина е извънредно това, че ние успяхме с доверието и помощта Великия занаятчия на Обединената велика ложа на България Николай Божилов да бъдем признати, до колкото е допустимо за един външен човек да се допре до сходен вид ритуали. Нашето неспокойствие с оператора Борис Пинтев беше доста огромно “, описа Теодора Енчева в студиото на „ Тази събота и неделя “.

Снимка: bTV

Ако на 5 юни сте чули по какъв начин с концерт от Малта Андреа Бочели дава вяра, че макар невъзвратимите загуби, никой от нас няма да извърви пътя си самичък, то в София 30 български младежи към този момент сигурно го знаят. Те носят черни мантии и червени медали. Седмина от тях имат мечове, единствено един е с огърлица с кръстове, тъй като е техният водач.

Снимка: bTV

Румен Божилов е първият член и Великият занаятчия на ордена „ Дьо Моле интернешънъл “, който беше конфигуриран у нас на 5 юни.

„ Де Моле може да ми промени живота за по-добро и аз мога да оказа помощ на други хора да се самоусъвършенстват “, споделя той.

Снимка: bTV

Енчева напомни, че Бил Клинтън и Уолт Дисни са едни от най-известните ученици на организацията.

Снимка: bTV

„ Те са част о всички нас и в никакъв случай не са били нещо друго, по скоро към тях има предубеждения и доста вглеждане през последните 20 година в това, което написа Дан Браун в своите романи “, добави тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР