Първата книга на известния астролог Хули Леонис излиза в ново

...
Първата книга на известния астролог Хули Леонис излиза в ново
Коментари Харесай

Ново преработено издание на Астрология за родители от Хули Леонис

Първата книга на известния астролог Хули Леонис излиза в ново модифицирано издание от „ Апостроф “. С „ Астрология за родители “ създателят слага началото на своето проучване върху персоналните взаимоотношения и учи читателите по какъв начин да схващат по-добре децата си и по какъв начин да изградят здравословна и хармонична връзка с тях. Този път Хули Леонис е подготвил увод, в който споделя по какъв начин актуалната книга дава основата на всяка негова последваща.

Хули Леонис e един от най-популярните астролози у нас, прочут с дългогодишната си процедура и със своя новаторски способ на работа. Специализира в областта на персоналните взаимоотношения, постоянно настояща и значима тематика в живота на всеки от нас: връзките родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на индивида със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично знание с проучването на родовата сила и пречупва тълкуванията си през сферата на логиката на психиката.

Родителството е извънредно виновна, само че и приятна задача. То е развой на опознаване на детето, само че и на едно ново запознаване със себе си. Най-съществената задача на родителя е да разбере, да одобри и да види детето си в целия капацитет, с който се е родило. Така родителят и детето взаимно се учат.

Астрологията е един скъп метод, посредством който хората да се срещнат с позитивните благоприятни условия на децата си още от самото им раждане. Тази книга дава общ взор върху връзките сред родителите и децата въз основата на слънчевия знак (зодията). Тя показва и една странична позиция, която всеки родител може да употребява по най-хубавия метод за себе си.

„ Темата за взаимоотношенията постоянно ме е вълнувала и по тази причина взех решение първата ми книга да приказва тъкмо за това “, споделя Хули Леонис. „ Основата на взаимоотношенията се крие във връзката с родителите ни. С годините натрупах доста повече знание и едно по-дълбоко равнище на осъзнаване на информацията, само че истините, които съм споделил тогава, са настоящи и през днешния ден. “

Официалното показване на новото издание на „ Астрология за родители “ ще се състои на 3 юли 2023 година от 19:00 ч. в Регионален център за модерни изкуства „ Топлоцентрала “.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР