Първата жена победител във Фермата“, дребничката, но изключително силна и

...
Първата жена победител във Фермата“, дребничката, но изключително силна и
Коментари Харесай

Веселка най-сетне прати Мажена на Арената

Първата жена победител във „ Фермата “, дребничката, само че извънредно мощна и жилава Веселка, тази събота още веднъж излиза на Арената, с цел да покаже на какво е способна. Многодетната майка ще премери сили с най-възрастната участничка в новия сезон на предаването, гинеколожката Мажена, в серия от борби за експедитивност, устойчивост и сръчност. Между съперничките има 30 години разлика в интерес на лекарката, в чиито ръце са проплакали децата на Мария Илиева, Криско и други български звезди. Въпреки че е считана на сигурна цел, полякинята, която от години живее и работи в България, влиза в конфликта с голям хъс.



„ Още не сте видели какво мога. Ще се развихря на Арената, очаквайте непредвиденото “, закани се тя. „ Ти може да си най-голяма от всички тук, само че би трябвало да се чувстваш най-силна и борбена “, поддържа я съотборникът й от отбора на новите очаквания, служителят на реда Евгени. Агрономът Иван също даде едно рамо на Мажена, като й сподели по какъв начин да мята пясъчни торбички и по този начин я приготви за идния двубой.

Веселка, която не се опасява от борбите, искаше да си избере по-силна противничка, само че се спря на Мажена, тъй като има огромен късмет да я съкруши и по този начин да подсигурява най-големия успех за тима си „ Стари герои “ над съперниците от „ Нови очаквания “. Ако някогашната конярка победи, двата отбора ще се обединят, а ветераните краткотрайно ще вземат властта в групата.

Вълнението към идния женски конфликт обаче беше помрачено от драма, която ненадейно се разигра във „ Фермата “. Гечо, най-възрастният и най-колоритен мъж в риалитито беше дисквалифициран служебно, откакто удари гимнастичката Валерия и по този начин наруши разпоредбите в стопанството. Автотенекеджията умишлено фрасна спортистката по рамото преди старта на пейнтбол игра, тъй като реши, че тя не съблюдава инструктажа за боравене с оръжието. От продукцията незабавно се намесиха и му демонстрираха вратата, и той напусна вечно предаването.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР