Първата глава от съдебната сага с наследството на легендарния френски

...
Първата глава от съдебната сага с наследството на легендарния френски
Коментари Харесай

Какво се случва със съдебната сага за наследството на Джони Холидей?

Първата глава от правосъдната сага с наследството на именития френски рокаджия Джони Холидей завърши с частична победа и за двете страни, оповестяват международните осведомителни организации.
 
Съдът на Нантер наложи краткотраен запор на активите и креативните права на Холидей , удовлетворявайки по този метод настояването на двете му огромни деца - Лора Смет и Давид Холидей, които оспорват наследството на татко си в интерес на вдовицата му Летисия.
 

Според решението Летисия няма право да продава къщата в предградията на Париж , която тя в действителност е направила, или дома им на карибския остров Сен Бартс. Съдът счете, че съществува риск Летисия да трансферира имуществото на брачна половинка си в личния си концерн, като по този начин " на процедура лишава " децата от всякаква опция да получат парите си назад.
 
 Guliver/Getty Images

От друга страна съдът отхвърли настояването на Лора и Давид да " имат думата " върху планувания посмъртен албум на Джони Холидей , който се чака да осъществя солидни продажби, произнасяйки се в тази ситуация в интерес на Летисия.
 

Джони Холидей умря от белодробен рак на 74-годишна възраст през декември м.г. Фенове му бяха шокирани от новината, че е изоставил биологичните си деца и е завещал всичко в интерес на своята вдовица и осиновените от тях две виетнамски девойки.
 
Във Франция е предпазено правото на биологичните деца да наследят родителското имущество, само че Холидей и брачната половинка му се реалокират в Съединени американски щати години преди гибелта му и наследството му се пояснява по калифорнийските закони.
 
 Франция се сбогува с най-голямата си рок звезда Джони Холидей с извънредно погребално шествие по БГНЕС

Състоянието му се равнява на няколко десетки милиона $ и включва голям брой парцели, първокласни коли и права върху неговите 1160 песни . Дъщерята на Холидей Лаура е от актрисата Натали Бей, а 51-годишният Дейвид е от първата му жена - поп звездата от 60-те години Силви Вартан.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР