Партията е внесла предложение за по-тежки наказания при катастрофи, излизащи

...
Партията е внесла предложение за по-тежки наказания при катастрофи, излизащи
Коментари Харесай

Възраждане каза какво прави с третия мандат, ако го получи

Партията е внесла предложение за по-тежки санкции при произшествия, излизащи от пътя

„ Ще върнем мандата ”. Това удостовери в ефира на „ Твоят ден ” на NOVA NEWS депутатът от „ Възраждане ” адв. Петър Петров, разяснявайки обстановка, в случай че на тях им бъде връчен трети мандат.

По думите му партията не е подготвена да седне с другите политически обединения на договаряния, тъй като Народното събрание се е изчерпал. „ Безсмислено е да продължава мъката на 47-то Народно събрание и би трябвало да отидем на избори ”, безапелационен е Петров.

По думите му и есента е допустимо да не пристигна първият транш от Плана за възобновяване и резистентност. Той уточни, че доколкото помни, има импортирани единствено 4 от 23 законодателни промени, без които средства от ЕС не биха могли да влязат у нас.

„ Нека не си вършим илюзии, че тези 12 милиарда лв. ще дойдат без да са изпълнени съответни задължения, само че те съгласно мен ще бъдат в интерес на западните държави-членки на Европейски Съюз. Като затварянето на Мариците за период от 4 години ”, уточни депутатът.

За партията на Стефан Янев е безапелационен: „ За нас е малко евентуално, да не кажа по никакъв начин, да водим договаряния с тази групировка ". Причината, която уточни е, че за тях това е външен про демократичен НАТО-вски план. 

Петров сподели, че са внесли в Народно събрание предложение да се добави Наказателния кодеск като кататсрофи, излизазщи отвън пътното платно, и породени от водачи, използвали алкохол и други неразрешени субстанции, да се квалифицират и да се санкционират с по-тежки санкии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР