Партия Възраждане поиска външният министър Теодора Генчовска да привика посланика

...
Партия Възраждане поиска външният министър Теодора Генчовска да привика посланика
Коментари Харесай

Костадинов се ядоса на Херо Мустафа. Пита за санкциите от САЩ

Партия " Възраждане " изиска външният министър Теодора Генчовска да привика посланика на Съединени американски щати у нас.

Според хората на Костадин Костадинов, Херо Мустафа трябвало да даде пояснение за позицията на 18 американски конгресмени.

Става дума за изявление на една от тях, която не изключва наказания за България по тази причина, че блокира договарянията на Северна Македония за Евросъюза.

" Това не са инцидентни хора, това са доста високо сложени, определени от американския народ хора. И е доста притеснително, когато сякаш наш съдружник си разрешава да се държи по този метод. Искаме да се получи публично пояснение а може и опрощение, а не да се задоволяваме с това, че администрацията на Байдън излиза с такова изказване. Самият факт, че се стига до говорене за наказания е задоволително абсурден. Нямаме проблем с Македония, тя има проблем с нас. Който има проблем, той би трябвало да си го взема решение. Позицията на КСНК беше съвършена. Кому беше нужно това бързане - кой има интерес от това? ", заяви Костадин Костадинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР