Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се обръща към всички честни,

...
Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се обръща към всички честни,
Коментари Харесай

Партия МИР: Обединение около 5 приоритета

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се обръща към всички почтени, дейни и морални българи, които са подготвени с каузи да оказват помощ на Родината ни да се възроди. Призоваваме ви да обединим силите си, знанията си, опита си, дръзновението и смелостта си и да поведем борба за нашето настояще и най-много за бъдещето на нашите деца и внуци!

Идеологията на партия МИР е идеологията на свободата и справедливостта, интелектуално обезпечаваща построяването на такова общество, в което тези две висши полезности са действително обезпечени за всеки човек. За да е крепко и стабилно едно общество, не би трябвало да съществува дисбаланс сред справедливостта и свободата. Идеологията, която МИР изповядва, ще даде на българите опцията да си избират единствено това ръководство, което ще им подсигурява почтено битие и неограничени благоприятни условия за персонален триумф и развиване.

-->

Партия МИР предлага въвеждането на социалното-пазарното стопанство като икономическа основа на българското общество. Неговата същина е в уравновесеното сливане на правилата за свободата на пазарите, за общественото равнене и за нравствената отговорност на всеки и на обществото като цяло. Социално-пазарното стопанство е потвърдена процедура, която е само съответна на условията на актуалното общество и стопанство. Тя ще измъкне България от сегашната рецесия и невъзможност, ще сътвори същинска междинна класа, ще направи българското икономическо знамение и ще трансформира България в мощна обществена и индустриална страна.

Партия МИР предлага уравновесеното и по едно и също време деяние на структуроопределящите правила за независимост и правдивост. Това ще реализираме посредством промени в Конституцията и законите, посредством нова управническа конструкция, посредством издигане ролята на етиката в връзките, както и посредством въвеждането на потвърдения немски модел на социално-пазарно стопанство. Целите на социално-пазарно стопанство са цялостната претовареност на капитала и труда (т.е. всички да печелят и служащи, и работодатели), устойчивото икономическо развиване, постоянните пари, свободното икономическо положение.

Партия МИР предлага народен консенсус и обединяване към пет национални целта, които ще изведат България от икономическата, демографската, здравната, обществената, политическата и моралната рецесия и ще създадат българския народ проспериращ и благополучен.

Петте целта на партия МИР са:

Работеща и ефикасна стопанска система.

Излизане от демографската рецесия и връщане на българите зад граница в родината.

Оползотворяването на всички естествени дадености на България в областта на туризма, селското стопанство, леката индустрия и логистиката.

Реформа в правосъдната система и административна промяна посредством въвеждането на електронното държавно управление.

Балансирана външна политика.

Петте целта са водещи в Програмата за възобновяване и устойчивото развиване на България на партия МИР, тъй като единствено посредством тяхната реализация ще могат да се осъществят всички други политики във всички други сфери.

Програмата за възобновяване и устойчивото развиване на България на партия МИР включва възобновяване на експортно насочените браншове в стопанската система – туризъм, селско стопанство, превоз, инфраструктура и логистика, високотехнологични чисти производства.

Партия МИР предлага също:

Икономическия, обществения и политическия живот в България да се изградят отначало.

Да се сътвори Министерство на фамилията, което ще подсигурява запазване на българския жанр и обичаи.

Държавата да се грижи за младите българска фамилии.

Да се приготви, разиска и да се одобри нов Обществен контракт, който да залегне в основата на план за нова Конституция на България;

Да се изготвят и да се одобряват единни публични етични правила. Етиката контролира публичните и междуличностни връзки и е тази, която дефинира морала на обособения жител да стане общовалиден и да се базира на обичайните ни български полезности. Тези общоприети етични правила би трябвало да са в основата на правната система на страната и на новия Обществен контракт, който да се одобри с народен референдум и да е наложителен за осъществяване от политическата класа.

Да бъде въведена система за надзор на качеството на ръководство в страната като цяло и в обособените сфери и посоки.

Бизнесът да има собствен Етичен кодекс.

Да се вкара мандатност (до 2 мандата) за всички обществени избираеми длъжности (общински съветници, кметове, национални представители). 

Реализацията на всички оферти на партия МИР ще доведат до постигането на следните съществени наши цели:

Всеки български жител да живее в удобна среда. А това включва жилище и налична инфраструктура: транспортна, енергетична, комунална, както и екологично благоденствие.

Всеки български жител да получава качествена здравна помощ.

Всеки български жител да има работа, която да му обезпечава резистентен и непрекъснато повишаващ се приход, както и заслужен стандарт на живот.

Независимо от приходите на фамилията всички децата да имат опция да получат достъпно обучение и да осъществят своя капацитет. Това ще подсигурява най-хубавото и перспективно развиване на актуалната българска стопанска система. Икономиката е за хората, тя не е средство, а цел.

Време е за нов модел на развиване и дейни цивилен дейности!

Подкрепете новото потомство в българската политика – ПАРТИЯ МИР С НОМЕР 10!

Цялата стратегия на партия МИР може да прочете тук:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР