Според астролозите май 2024 г. е под покровителството на планетата

...
Според астролозите май 2024 г. е под покровителството на планетата
Коментари Харесай

От 8 до 14 май не бързайте с решенията! Три зодии ще имат късмет

Според астролозите май 2024 година е под покровителството на планетата на любовта и хубостта – Венера. През този интервал звездите ни предават удобна сила за подсилване на взаимоотношенията и реализиране на естетика на душата и тялото.

Много настоятелен планове през този месец може да се забавят заради спомагателни инспекции, в това число и свързани със сигурността. Хората може да изпитат колебливост този месец, макар че значима наклонност за месеца ще бъде разширението на кръга им на другарство и контакти.

Времето от 8 до 14 май ще изисква устойчивост и самоконтрол. Не се предлага да бързате с вземането на решение. По-добре е да обмисляте дейностите си и всяка стъпка.

Препоръчително е да бъдете изключително деликатни при другарство от 15 до 21 май, защото има огромен риск да бъдете въвлечени в спор.

От 22 май ще бъде удобно време да работите върху себе си. В същото време за представителите на три зодии интервалът до края на май ще бъде сполучлив и сполучлив.

Както дават обещание астролозите, същинският шанс ще пристигна при Телците по това време. Представителите на тази зодия ще се усещат предпазени и финансово постоянни.

Парите ще постъпват устойчиво и несметно по сметките, което ще даде на Телеца поле за маневриране, ориентирано към разрастване на креативния им капацитет.

Телецът ще блесне в този миг както в деловата сфера, по този начин и в светското общество. Възможно е да има примамливи оферти.

Въпреки невероятния шанс, в средата на месеца може да се появи чувство за неустановеност и заплаха. Астролозите предлагат да не се вземат значими решения в такива моменти на психическа неустойчивост.

Май е подобаващ и за грижа за себе си, смяна на имиджа и започване на физическа интензивност. Важна рекомендация през този месец ще бъде умеенето да делегирате отговорности и да не бързате да вършиме всичко сами.

Везните през май 2024 година ще бъдат щастливи надалеч от вкъщи. Възможни са сантиментални връзки, които ще стартират по време на пътуването.

През втората половина на май 2024 година е допустимо обновяване на остарели връзки. Това може да са сътрудници от някогашни работни места или другари от детството. Като цяло Везните би трябвало да се приготвят за нов кръг от живота и съществени промени, които ще бъдат позитивни.

Препоръчва се да не се страхувате от нови благоприятни условия, да се отваряте към света и да помните, че неизпълнените проекти са причина да благодарите на Вселената, че ви е избавила от нещо неприятно, пише Sputnik.

Приятни срещи чакат Скорпионите през май 2024 година. Представителите на тази зодия ще бъдат измежду хора, настроени на същата дължина на вълната като тях. Общуването ще бъде елементарно и дейно и ще донесе доста позитивни страсти и усещания.

Възможни са позитивни промени в активността - кариерно израстване, нарастване на заплатата, промяна на управлението към по-лоялно.

През този интервал не се чакат здравословни проблеми, само че е допустима известна прочувствена отмалялост.

Средата на месеца е подобаваща за нареждане на апартамент, къща или работно място. Важно е да създадете уют и комфорт за себе си в този миг.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР