Партия Да, България, част от обединението Демократична България, е изключила

...
Партия Да, България, част от обединението Демократична България, е изключила
Коментари Харесай

Скандал. Партия изхвърли общински съветник

Партия " Да, България ", част от обединяването " Демократична България ", е изключила столичния общински консултант Методи Лалов. За това заяви самият той във Фейсбук.

" Току-що получих решение на нелегитимната Национална контролна комисия на " Да, България ", че съм изключен от партията ", написа Лалов преди минути.

" Настоящото управление на " Да, България " удостовери думите ми, че трансформира партията в комерсиално сдружение и е готово да се разправи с всеки, който не утвърждава клиентелистки практики (първи сигнализирах за такива в СОАПИ, СОПФ и ОГФМСП) ", написа още той.

Припомняме, че преди парламентарните избори на 14 ноември 2021 година Лалов сигнализира за проблеми вътре в партията и изиска промени в управлението. Заради неприятния резултат на изборите водачът на партията Христо Иванов подаде оставка. На 29 януари следва да се организира Националната конференция на " Да, България " и избор на нов ръководител.

Обзалагам се, че единствен претендент за водач на " Да, България " ще бъде подалия официално оставка Христо Иванов, а множеството претенденти за членове на Изпълнителния съвет ще са хора към Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева ", написа Лалов.

" Ще продължа активността си в СОС като самостоятелен общински консултант, тъй като моят ангажимент е на първо място към гласоподавателите ", посочи Лалов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР