Партии и организации, коитоподкрепят кандидатурата на Ваня Григороваза кмет на

...
Партии и организации, коитоподкрепят кандидатурата на Ваня Григороваза кмет на
Коментари Харесай

Формират лява коалиция в София, която ще се обедини около кандидатурата на Ваня Григорова

Партии и организации, които поддържат кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София ще подпишат съдружно съглашение за присъединяване в локалните избори. Това оповестиха от градската организация на Българска социалистическа партия в столицата.

Предизборното обединяване ще бъде парафирано на емблематично място - в къщата-музей " Димитър Благоев ", съобщи Дарик.

Политическите обединения ще се явят с обща листа за общински съветници в Столичния общински съвет , като неин лидер ще бъде Ваня Григорова .

На 25 август тя бе издигната от Българска социалистическа партия и " Левицата " като кандидат за кметското място в София.

Тогава Ваня Григорова дефинира като приоритет обзор на общинските услуги, които все още са отдадени за ръководство на частни структури . “Концесията на водата в София е на дневен ред. Незнайно за какво решение още не е взето. Сметопочистването да се върне в общински ръце, дефицитът тук-там в детските градини и яслите са цели. Вече имахме диалози с хора, които работят в ясли, те имат доста положителни оферти, които могат да се осъществят в идващите година - две, с цел да се реши казуса с дефицита ”, акцентира Ваня Григорова.

Тя счита още, че финансови средства би трябвало да бъдат разпределени освен в центъра, а поравно на територията на цяла София.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР