Пародия на правосъдие нарече бившият американски президент Доналд Тръмп решението

...
Пародия на правосъдие нарече бившият американски президент Доналд Тръмп решението
Коментари Харесай

Тръмп нарече пародия на правосъдие решението на съдебните заседатели по делото за изнасилване

Пародия на правораздаване назова някогашният американски президент Доналд Тръмп решението на правосъдните заседатели по делото за обвиняванията против него за обезчестяване и клюка. Това излиза наяве от неговия пост през днешния ден в обществената му медия " Трут Соушъл ".

" (Окръжният арбитър на Ню Йорк Люис) Каплан ненавижда президента Доналд Тръмп повече, в сравнение с е допустимо... Това дело в никакъв случай не трябваше дори да бъде обсъждано... Цялата тази фалшифицирана мистификация - това е още една подигравка на правораздаване и продължение на най-големия в историята лов на вещици ", написа в обществената си мрежа Тръмп.

Признаването на някогашния президент на Съединени американски щати Тръмп за отговорен по желае на писателката и някогашна журналистка Е. Джийн Карол за тормоз и клюка няма да повлияе на отношението на американските гласоподаватели към него. Такова мнение изрази в изявление за телевизия Ен Би Си някогашният американски вицепрезидент Майк Пенс.

Зная, че това е просто следващ случай, следващата история, обвързвана с някогашния президент, която мощно притегля представителите на националните медии, само че не мисля, че върху това е концентрирано вниманието на американския народ, сподели той.

Пенс се изрече също в поддръжка на Тръмп, като означи, че той сигурно " ще се пази ".

" През всичките четири и половина години, в които работих с (бившия) президент, нито един път не чух за сходно държание от негова страна и не бях очевидец на това ", означи някогашният вицепрезидент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР