Парламентът започна работа след третия опит за събиране на кворум.

...
Парламентът започна работа след третия опит за събиране на кворум.
Коментари Харесай

Парламентът започна работа след третия опит за събиране на кворум

Парламентът стартира работа след третия опит за събиране на кворум. Групите на Българска социалистическа партия и на Движение за права и свободи не бяха в пленарната зала. След съвещание на ПГ на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи пред публицисти, че ще внесат в деловодството на Народното събрание подписка с настояването на оставка на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев.


В началото на пленарното съвещание Главчев заяви, че се понижава наказването на депутата от Българска социалистическа партия Антон Кутев от премахване за две пленарни съвещания на премахване за едно съвещание. Антон Кутев разяснява пред публицисти, че решението за понижаване на наказването е самодейност на Димитър Главчев, не е по молба на Кутев.

И двете санкции - и моето, и на Корнелия Нинова, бяха безусловно безсмислени, счита депутатът. Не може да изгониш водача на опозицията от зала и то по тази причина, че приказва неща, които са безусловно явни, добави той. Депутатите не престават с второто четене на Закона за концесиите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР