Парламентът обсъжда законови поправки, които целят прекратяването на концесията за

...
Парламентът обсъжда законови поправки, които целят прекратяването на концесията за
Коментари Харесай

След 3 часа на скандали НС започна да работи: Обсъжда прекратяването на концесията за Росенец

Парламентът разисква законови ремонти, които целят прекратяването на концесията за нефтеното пристанище " Росенец " да стане по ускорена процедура. 

След като през вчерашния ден депутатите от комисията по икономическа политика одобриха на първо четене законовите ремонти, целящи прекратяването на концесията за нефтеното пристанище " Росенец " от компанията " Лукойл ", решението се чака да бъде реалност.

В изгода на предлагането за смяна в Закона за надзор по използване на ограничаващите ограничения против Русия гласоподаваха всички членове на комисията без " " и. 

Системата за инцидентно систематизиране на делата, които се отнасят до такова следствие, сред съдиите, изразили предпочитание да бъдат прокурори, ще става със специфичен модул в единната система.

Предходният модул, с който към този момент беше изтеглен първият арбитър, проверяващ основния прокурор, няма да се употребява.

Това реши Народното събрание като одобри дефинитивно промени в Закона за правосъдната власт, свързани с следствието на основния прокурор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР