По сметката на Специализираната болница за рехабилитация в Котел са

...
По сметката на Специализираната болница за рехабилитация в Котел са
Коментари Харесай

Преведени са парите по сметката на Специализираната болница за рехабилитация в Котел, обещани от държавата

По сметката на Специализираната болница за рехабилитация в Котел са преведени парите, обещани от страната, оповестиха от общинския пресцентър, съобщи Българска телеграфна агенция.

През април т.г. Министерството на финансите утвърди финансовата аргументация на Министерството на здравеопазването за даване на безлихвена възмездна финансова помощ на „ Специализирана болница за рехабилитация - Котел “ ЕООД за даване на безлихвена възмездна финансова помощ в размер на 750 хиляди лева на болничното заведение.

Служителите ще получат своите невзети заплати от 2021 година насам, заяви в персоналната си фейсбук страница кметът на Котел – Коста Каранашев. Той показва, че това е най-голямата морална борба, която в миналото му се е налагала да води.

На 1 юни, м.г. краткотрайно бе прекратен приемът на пациенти в болничното заведение заради неспособност за даване на медицинските услуги по отношение на овакантяване на служащи и чиновници. Тогавашният шеф доктор Цветан Влахов сподели, че отговорностите на болничното заведение са близо 300 хиляди лв..

Служебният министър на опазването на здравето Асен Меджидиев  Асен Меджидиев Д-р Асен Меджидиев е роден през 1968 година   Завършва медицина към Висшия медицински институт в освободи доктор Влахов и назначи инспекция на лечебното заведение. От Министерството на здравеопазването (МЗ) през юли, м.г. оповестиха, че се търсят законосъобразни благоприятни условия за стабилизиране на болничното заведение.

През 2013 година детското поделение за рехабилитация в Специализираната болница в Котел бе актуализирано със средства от акцията " Българската Коледа ".

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР