Парламентарната вътрешна комисия проведе заседание при закрити врата, на което

...
Парламентарната вътрешна комисия проведе заседание при закрити врата, на което
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Няма данни върху Георги Семерджиев да е имало чадър

Парламентарната вътрешна комисия организира съвещание при закрити врата, на което бяха изслушани служители на реда по отношение на тежката злополука в София, при която починаха две млади дами, а с няколко обвинявания се снабди каралият Георги Семерджиев.

В края ръководителят на комисията Атанас Атанасов съобщи пред медиите, че на съвещанието не е била споделена никаква класифицирана информация и не е схванал за какво Министерство на вътрешните работи са желали съвещанието да е закрито.

По думите му в тази ситуация със Семерджиев е показана информация от 7-8 страници. " Стана ясно, че в годината, когато е придобил дарба да ръководи, той има 3 нарушавания. 9 страници нарушавания, констатации и нищо против този човек ", уточни той.

От чуванията през днешния ден няма данни за това да е имал някакъв чадър върху него, сподели още ген. Атанасов.

Станало е ясно още, че има няколко казуса, които са насъбрани през годините и желаят законово решение.

" На второ място има потребност от инестиции в Министерство на вътрешните работи за обезпечаване на нови технологии за надзор за придвижване по пътищата. Те не разполагат с механически средства, по автомагистралите, трябват им дронове и така нататък, с цел да све откриват тези нарушавания. Важно е да се вкарват правила, да се усилват наказания ", сподели Атанасов.

" Трябват вложения и необятна гама от законови промени, с цел да стане ефикасен контрола на пътищата. Има и организационни проблеми ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР