Парламентарната група на ГЕРБ ще се регистрира за утрешното извънредно

...
Парламентарната група на ГЕРБ ще се регистрира за утрешното извънредно
Коментари Харесай

ГЕРБ ще се регистрира в зала, ще има изслушване на премиера за COVID-19

Парламентарната група на ГЕРБ ще се записва за утрешното изключително пленарно съвещание, оповестява БНР по информация от свои източници.
На него ще бъде изслушан министър председателят Бойко Борисов за ограниченията, подхванати от държавното управление в изискванията на изключителното състояние.
В неделя пред Националното радио заместник-председателят на парламентарната група на ръководещата партия Красимир Ципов разяснява: " Премиерът ще дойде… Просто народните представители от „ Българска социалистическа партия за България “ да бъдат търпеливи. Ще пристигна и този миг - ще се отчетат безусловно всички подхванати ограничения, ще се набележи явен и съответен проект какво следва ".
От думите му стана ясно, че парламентарната група на партията ще заседава през днешния ден, 27 април, с цел да реши по какъв начин да постъпи във вторник.
Извънредното съвещание е оповестено с начален час 9 часа.
Това е втори опит за чуване на премиера  Борисов пред Народното събрание по отношение на ковид и икономическата обстановка в страната.
Преди седмица изключителното съвещание по искане на Българска социалистическа партия, не се състоя. Тогава от ГЕРБ отхвърлиха да се записват и в залата не се събра кворум за чуване на министър-председателя.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР