Парламентарната делегация на ИТН върна третия мандат на президента Румен

...
Парламентарната делегация на ИТН върна третия мандат на президента Румен
Коментари Харесай

ИТН върна и третия мандат на Румен Радев. България отива на шести избори

Парламентарната делегация на Има Такъв Народ върна третия мандат на президента Румен Радев незабавно откакто го одобри.

Това значи, че България ще организира шести следващи парламентарни избори за миналите 3 година

" Напълно разбираме сложната обстановка, в която ви сложиха с тези изцяло ненужни промени в Конституцията. За страдание в това Народно събрание нашите гласове бяха прекомерно малко, с цел да ги спрем. Ние от дълго време сме определили това болшинство като нездравословно, по тази причина се радваме, че тази 9-месечна мъка завършва. Някои дефинират изборите като " безпорядък ", като " ненужни " и че " за жалост " щял да взема решение народът. Ние мислим, че изборите са най-висшата форма на народна власт ", сподели Ивайло Вълчев пред президента Румен Радев.

Радев не пропусна случая да разгласи за максимален неуспех на досегашното ръководство това, че " преди изборите говореха едно, а след изборите сътвориха сглобка ".

Той разгласи, че ще прекъснал " наситената си интернационална стратегия " поради идното назначение на служебно държавно управление.

" Започвам среща с всички евентуални министър-председатели, в случай че се наложи - и в почивните дни. Ще направя всичко допустимо този развой да бъде интензивен ", сподели Радев.

Ако кабинетът бъде образуван до 9 април, парламентарните избори ще могат да се проведат по едно и също време с Евроизбори 2024, които са планувани за 9 юни.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР