Парламентарната асамблея на страните-членки на НАТО прие декларация, съдържаща израза

...
Парламентарната асамблея на страните-членки на НАТО прие декларация, съдържаща израза
Коментари Харесай

Записано в документите на НАТО: На руснаците официално се обявява война за унищожение

Парламентарната асамблея на страните-членки на НАТО одобри декларация, съдържаща израза " идеология и процедура на рашизъм ". В това няма никакъв прикрит смисъл: депутатите от НАТО просто и без фанфари оповестяват, че всички руснаци би трябвало да бъдат унищожени.

Рашизъм. Колко доста се крие в този тон

Събитие, което мина съвсем неусетно у нас, само че което без пресилване има международно значение. Декларацията на Парламентарната асамблея на НАТО публично осъжда идеологията и практиката " of ruscism ". Какво е русизъм? Това е един от разновидностите за изписване на думата " рашизъм " с латински букви.

Само преди няколко дни, при започване на май, тази дума беше единствено хула, употребена от украинските пропагандисти, когато приказват за Русия и руснаците.

В Деня на успеха, който Украйна реши да не чества повече, вместо който вкара в календара „ Деня на Европа “, украинският парламент легализира потреблението на този термин. Сега в Украйна има закон, в който думата " рашизъм " разказва държавната идеология на Русия.

Обичайно е да се смеем на това: споделят, " да пием мед с украински устни ": Русия към момента не е съумяла да реши въпроса за основаването на държавна идеология, също така прозападният член от Конституцията към момента е в действие в Русия, което директно не разрешава съществуването на държавна идеология.

А украинците към този момент са решили всичко вместо нас. Постепенно обаче не става по никакъв начин смешно: детайл от украинската агитация се оказва значима част от реториката на всички страни от НАТО.

На 22 май Парламентарната асамблея на НАТО приема документ, съдържащ следния параграф:

" Осъждайки въоръжаването на глада от Русия като част от нейната ideology and practices of ruscism и наблягайки продължаващото значение на Черноморската самодейност за зърно, с посредничеството на Организация на обединените нации и Турция, за световната продоволствена сигурност... "

По-нататък се приказва за това какъв брой е значимо да се изнася зърно от Украйна. Така се възприема клаузата към този момент: като следващ опит на Запада да оправдае злоупотребата със зърнената договорка, с цел да нахрани на ниска цена Европа и по пътя да упрекна Русия в апетит на най-бедните страни в Африка. Леле, какъв брой са зли тези руснаци: ще пречат на износа на зърно от Олбия.

Те не се майтапят

Това обаче е лекомислен взор върху нещата. Всъщност всичко е доста по-лошо. Руснаците, следвайки текста на НАТО, са толкоз неприятни, тъй като имат Ruscism, чиято доктрина и процедура би трябвало да бъдат наказани.

Първото нещо, което идва на разум, когато видите този термин, е съзвучието на думите " рашизъм " и " фашизъм ". Украинските „ писари “, несъмнено, имаха поради тъкмо това: да прехвърялт от болната глава та здрава, да рапортуват, че не те, наследниците на Бандера, са нацистите, а в противен случай, те са били във война с нацистите.

Това обаче е единствено част от проекта на съперника. Той е по-страшен. Факт е, че „ рашизмът “ е, несъмнено, засегнатост към съветския народ и идеология, която в реалност не съществува.

Но рашизмът, в случай че не беше украинската дума, трябваше да бъде преведена на съветски със напълно друга дума. Например думата " русскость ".

Тоест тази дума е предопределена да отбелязя на британски самата основа на това какво значи да си руснак. Природата на съветския човек. Руската просвета, история, просвета, тяхната квинтесенция.

Появата на тази дума в документите на НАТО „ наказание както на идеологията, по този начин и на практиката “ значи нещо доста просто и извънредно.

Те в действителност взеха решение да водят тотална война против нас. Те в действителност си сложиха за цел да унищожат руснаците - да унищожат всичко, което прави руснаците руснаци.

Разбира се, появяването на термина русизъм в формалните документи демонстрира, че същинските наследници на същинския нацизъм са против нас. Наследниците на тези, които имаха вяра, че е вярно да се унищожават цели нации и култури. Руският народ и просвета също.

Това не може да не се одобри на съществено. Евреите в Израел си преразказват думите на един от пандизчиите в Аушвиц:

" Ако кажат, че желаят да ви убият, бийте се или бягайте, само че не мислете, че всичко ще ви провърви и това е смешка. "

Те не се майтапят. Срещу нас са същински расисти, които считат, че принадлежността към дадена просвета и народ сама по себе си значи смъртна присъда.

За НАТО, апропо, този метод наподобява изцяло натурален: расизмът е в основата на западния колониализъм, а без колониализма Западът не съществува.

Неслучайно президентът Путин непрекъснато акцентира, че точно неоколониалистите са наши врагове. Фигури, които желаят да подчинят и лишат по-голямата част от човечеството от личната им просвета и история.

Ruscism в документите на НАТО значи, че единствената идеология и единственият мотор на войната против Русия е елементарната русофобия. В верния смисъл на думата - боязън от руснаците. Този боязън се трансформира в ненавист.

В желанието да унищожат всички руснаци и да забранят на оживелите руснаци да бъдат такива. Появата на тази дума на повърхността значи, че маските са свалени. Няма " украинска рецесия ". Има тотална война, в която ние, в случай че не победим, ще загинем.

Какво следва от това

Същите хора, които подписват документи за " рашизъм ", в последно време от ден на ден приказват за " урегулиране ". За следвоенния свят в Европа. Относно системите за сигурност. За мирните проекти.

Те споделят всичко това, тъй като макар цялата си ненавист не имат вяра в успеха на НАТО над Русия на бойното поле. И те ще измислят и ще ни наложат някакъв вид на „ непристоен мир “. Което ще им бъде за време за струпване на мощ.

Да не приказваме за тактичност, да кажем за тактиката: не може да има мир с тези, които си слагат за цел да унищожат всеки един от нас.

... Има подобен емигрантски " политолог " Александър Морозов. Рядка комбинация от неприятно момче, грантополучател на сладкиши и конфитюр. Коментирайки протичащото се в Парламентарната асамблея на НАТО, той написа:

" Спорът има ли Кремъл идеология или не се взема решение от самия живот! "

Рядък случай: желая той да е прав. Та съветската идеология в действителност да съществува, освен това тя да е точно „ кремълска “. Тоест на страната. Колко пъти към този момент е казано това, какъв брой пъти са говорили за това и Константин Малофеев, и Александър Дугин, и Александър Бастрикин - и нещата са там. Руснаците дълго се концентрират...

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР