Усилията на САЩ и други западни страни за формиране на

...
Усилията на САЩ и други западни страни за формиране на
Коментари Харесай

КНДР предупреди САЩ, че ще се провалят със сакциите

Усилията на Съединени американски щати и други западни страни за образуване на нови групи за наблюдаване на глобите против Северна Корея, ще се провалят. Това  заяви пратеникът на страната в Организация на обединените нации в неделя, оповестява " Ройтерс ".

Посланик Ким Сонг направи коментара в отговор на взаимно изказване на Съединени американски щати и техните съдружници, оповестено тази седмица. То прикани да продължи работата на група от специалисти на Организация на обединените нации, наблюдаващи дългогодишните наказания против Пхенян за неговите нуклеарни оръжия и ракетни стратегии.

По-рано тази година Русия наложи несъгласие на годишното възобновяване на групата на фона на обвиняванията, водени от Съединени американски щати, че Северна Корея е трансферирала оръжия на Русия за потребление във войната ѝ в Украйна.
 Южна Корея бие паника за риск от терористични офанзиви от КНДР
Южна Корея бие паника за риск от терористични офанзиви от КНДР

Сеул увеличи равнището на заплаха за пет свои посолства и консулства в района

" Враждебните сили може да основат втори и трети експертен панел в бъдеще, само че всички те ще се самоунищожат с течение на времето ", цитира KCNA думите на Ким в изказване.

Миналия месец посланикът на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Линда Томас-Грийнфийлд посети демилитаризираната зона, мощно укрепена граница сред двете Кореи, които механически остават във война. Тя прикани Русия и Китай да спрат да награждават Северна Корея за неприятното ѝ държание.

Пътуването ѝ пристигна, откакто , която през последните 15 години наблюдаваше използването на глобите на Организация на обединените нации за ограничение на нуклеарните и ракетните стратегии на Северна Корея.
 Русия скрито доставя петролни артикули на Северна Корея
Русия скрито доставя петролни артикули на Северна Корея

Кремъл заобикаля глобите

Връзките сред на севернокорейския водач Ким Чен Ун в Далечния изток на Русия предходната година.

Съединени американски щати упрекнаха Северна Корея, чевъв войната в Украйна. Както Москва, по този начин и Пхенян отхвърлиха обвиняванията, само че дадоха обещание предходната година да задълбочат военните връзки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР