Паркирането в големите градове често е сложна задача, а затрудненията

...
Паркирането в големите градове често е сложна задача, а затрудненията
Коментари Харесай

Спретна ли си столичанин частен паркинг? Джип и мотор на тротоара СНИМКИ

Паркирането в огромните градове постоянно е комплицирана задача, а усложненията са изключително огромни в София - където живеят най-вече хора в България. Често на притежателите на коли и други транспортни средтва се постанова да бъдат изобретателни, само че нерядко по този начин пречат на останалите участници в придвижването. Такава е идната преживелица, за която сигнализират жители.

Джип, мотор и няколко други коли се виждат на тротоар в столичния " Света Троица ". По тротоара е невероятно да се мине, а по този начин на пешеходците се постанова да пресекат до отсрещния или да вървят по пътното платно. Ситуацията е изключително затрудняваща за майките с колички, на които също се постанова да обикалят - даже и единствено няколко непотребни метра.

Гражданин споделя гледки от всекидневието на някои майки от квартала, запечатани в фотоси. Мъжът даже твърди, че край тротоара има частни охранителни камери.
" Неправилно паркиране върху тротоара, индивидът си е направил частен паркинг за джипа и мотора. И камери си е поставил за наблюдаване. Улица Дебелец, ж.к. " Света Тройца ", написа Станислав Ц. Случката е от улица " Дебелец ". Припомняме, че по закон в България паркирането на тротоари е позволено, само че в случай че е спазено значимо изискване. Машината да е до 2,5 тона, а отстоянието ѝ от жилищните здания да е най-малко минимум 2 м за прекосяване на пешеходци.

 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР