Париж. Един от най-чаканите двубои от осминафиналите на Шампионската лига

...
Париж. Един от най-чаканите двубои от осминафиналите на Шампионската лига
Коментари Харесай

Шампионската лига се завръща с голямо дерби

Париж. Един от най-чаканите дуели от осминафиналите на Шампионската лига е този сред Пари Сен Жермен и Реал Мадрид. След гафа при жребия и повторното изтегляне на противниците за тази фаза, топките дефинираха един против различен да застанат два от огромните любимци в конкуренцията.

Собствениците от Париж към този момент от много време влагат в тима с главната концепция да побеждават тъкмо в Шампионската лига. През лятото клубът направи следващите гръмки прехвърляния, а най-значимият от тях бе привличането на носителя на 7 " Златни топки " Лионел Меси.

Именно Меси още веднъж ще се изправи против " Белия балет ", за пръв път от много години насам същото има късмет да стори и досегашният капитан на мадридчани Серхио Рамос. Той си потегли от " Сантиаго Бернабеу " през лятото, откакто не се разбра с управлението за възобновяване на контракта си.

ПСЖ значително си е подсигурил купата в Лига 1 и сега главен приоритет е точно Шампионската лига. След изгубения край през сезон 2019-20, в този момент на " Парк де Пренс " се надяват, че е назрял моментът за първи триумф в шампионата на богатите.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР